Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.958
- 7.456
- 1.548
Umut haberine doğru diyin. Lütfeeen doğru olsun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Futboliçe #SON2 @Gozdelinho_ 2 dk.2 dakika önce
Umut Bulut sakatlanmış lannnnnnnnn
![]()
Biri de dememis ki bu ne anlatiyor diyeSelamlar. Fanatik biri olmamakla beraber sporu elimden geldiğince iyi takip ederim. Avrupa maçlarımızın tümünü takip ederim ancak lig için bu tempoya yetişemediğim olur. 6-7 yaşlarımda Galatasaray - PSG = 4-2 'lik maça denk gelmiştim televizyonda ve o gün takımla gönül bağım başladı. Şimdi tatavayı bırakıp konuya gelirsek ben bu zamana kadar herhangi bir lig maçını bu kadar stres yaşayarak beklediğimi hatırlamıyorum. Net bir şekilde Galatasaray'a medyada baskı yapıldı günlerce ve takım yıpratılmaya çalışıldı. Bu zamana kadar bu kadar net şekilde yapıldığını hatırlamıyorum. Nerdeyse tüm tv programlarında açtılar ağızlarını yumdular gözlerini ve acayip bir tavır takındılar. Durum öyle bir hal aldı ki diğer taraftar forumlarını okuduğumuzda ''Galatasaray olmasın Fb olsun olacaksa şampiyon'' görüşünün genel bir kanı olduğunu görebiliriz. Bu zamana kadar böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Medya ve diğer rakiplerde yoğun bir Galatasaray puan kaybı beklentisi var.
Mesela beni en çok şaşırtan bir diğer olay Hikmet KARAMAN'ın ''son hafta oynayacağımız maç Türkiye'yi yakından ilgilendiriyor. Üzerimize düşen görevi yapacağız.'' demesi. Şimdi zaten bir futbol takımının varsayılan olarak her maçında üzerine düşen bir görev vardır ve her takım kazanmak için oynar. Yani bunu söylemese de zaten biliyoruz kazanmak için çıkacağını. Sonra bu maç neden tüm Türkiye'yi ilgilendiren bir maç olsun ki ? Galatasaray ve Fenerbahçe'yi ilgilendiriyor bu maç. Şampiyonluk ihtimali olan takımları ilgilendiriyor, neden tüm ülke bu maçı dert edecekmiş gibi anlam yüklüyorlar maça. Yani neden ''Galatasaray'ı yenmemiz memleket meselesidir'' izlenimi vermeye çalışıyor. Oysa öyle bir şey yok. Sen zaten kazanmak için çıkacaksın oynayacaksın takımlardan biri şampiyon olacak neden bu kadar anlam yükleyip abartıyorsun?
İşte tüm bu durumlar beni şaşırtıyor ve Beşiktaş maçı için düşündürüyor. Kolay bir galibiyet olacağını zannetmiyorum. Sanki Galatasaray'a son maçta şampiyonluk kaybettirilmeye çalışılıyor gibi geliyor ve içim rahat etmiyor. Allah yardımcımız olsun.
Biraz Olcay biraz Sosa gerisi boş adam.ne pok yiyecez biz?gökhan töreyi umutla mı durudurucaz:dispirited: sosa,olcay,demba ba hepsi iyi la bunların.bjk hafife alınacak bi takım değil.yedekleri de bizimkilerden iyi.cenk tosun,mustafa pektemek,oğuzhan ve kerim frei..
of allam offf
Hamzaoğlu son idmanda Olcan Adın ve Umut Bulut'u 11'de denedi.