STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Hamza Hoca beni bile Umut´dan nefret ettirdi, sucu yüzde yüz hamza hocaya veriyorum bu konuda.

Bende anlamıyorum antrenmanda inanılmaz şeyler yapıyor heralde vazgeçemiyor hoca.Hadi pres yapıyor diyecem onu bruma da yapabilir ki adamın şapkadan tavşan çıkarma şansıda var.

Bende anlamıyorum antrenmanda inanılmaz şeyler yapıyor heralde vazgeçemiyor hoca.Hadi pres yapıyor diyecem onu bruma da yapabilir ki adamın şapkadan tavşan çıkarma şansıda var.

Bruma top tutabilir, beklenmedik yerde herzaman bir adam gecip, pozisyon yaratabilir. En azindan top tutup, pas ile oynamasi bile kat ve kat fazla katki verir oyunumuza. Umut önünde Burak ile onlarca poziyon baslamadan yok olacak yine.

Bruma top tutabilir, beklenmedik yerde herzaman bir adam gecip, pozisyon yaratabilir. En azindan top tutup, pas ile oynamasi bile kat ve kat fazla katki verir oyunumuza. Umut önünde Burak ile onlarca poziyon baslamadan yok olacak yine.

Aynen öyle Burak zaten dünya kadar top eziyor tek top yapamadığı an top kaybı yapıyor bide Umut un isabetsiz pasları eklenince atak yapamıyoruz. Dua edecem artık Bruma oynasın diye.

Bana hastasin, böyle fanatik olunmaz diyenlerim vardi! Bende hep abartiyorsunuz, öyle falan degillim diyordum!

Fakat gecenin bu saatinde GALATASARAY ile ilgili ilgilenmek ve düsünmekteyim !!!

Belki de haklilar :D

Son düzenleme:
Uyku haram.. Hele umut olayi yuzunden dahada

bende umut hakkında bir şeyler yazacaktım ama kareografi umut'un önüne geçti resmen ben sabırsızlıkla bu kareografiyi bekliyorum yedek kulübesine kadar karton bırakılmış ve galiba ilk olacakmış :)

Geri
Üst Alt