STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Artık yarın olsun ve en kötü beraberlik olsun.

Kupa ya da şampiyonluğun az da olsa kokusunu aldığı andan itibaren karşısındakilerin pek şansının olmadığı takımdır Galatasaray :)) helal olsun aslanlara..

Sabri son haftalarda gayet iyi oynuyor nesini beğenmedin ? Bugünde gayet başarılı, istekli ve özverili oynadı. Hatta o abartılan Gökhan Gönül'den çok daha iyi bir oyuncu. Mevcut şartlarda şuan Sabri ligimizdeki çoğu sağ bekten daha iyi. Seneye yabancı sınırı da kalkacağından yerine muhakkak daha iyi bir futbolcu alınacaktır.

paranın şöhretin itibarın oldugu yer şampiyonlar ligidir.
bu sene ligin benim açımdan iki anlamı vardı
1- 4. yıldızı almak
2- şampiyonlar ligine direkt katılmak .
yoksa ligi pek önemsemiyorum ben .
evet sabri birkaç maçtır iyi ama kesinlikle devler arenasında sağ bekimiz olamaz.

beyler kimse konusmuyor kazaniyoruz diye maclari 3 mactir 3 tane net %100 penaltimiz verilmiyor biri buraga diger 2si umut'a ...

net bi penaltidir diyor melo'un BA'ya yapti hareket icin mustafa culcu bu adami 3 haftadir izliyorum deng geliyorum resmen melo'den nefret ediyor:D

Evet o arkadas buraya gelsede biraz basak gecsek :asd:

Mert gel oğlum gel acımıycak fazla :D

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo konusunda hakemlerin bu tasarrufla kabul edilcek degil diyo mustafa çulsuzu. Nefret ediyo Melodan

GSnin inanilmaz zor 2 maci var. Bu maclardan puan kaybetme ihtimali inanilmaz yüksek. 2 takiminda cok iyi 2 kalecisi var. Bence sampiyon olmama ihtimaliniz cok yüksek. Sokaktan gecen 10 kisiden en az 4 yada 5i Fbnin sampiyon olacagini söyler. 2 macimizda kolay.

Neyse sezon sonu görürüz.

Neyse bu son mesajim. 2 hafta sonra gelirim, sizde Fbnin sampiyonlugunu kutlarsiniz. 2 hafta sonra görürüz.

konuşmamız gereken meseleler olduğunu düşünüyorum mert.

bak bak bak simdide meloyu hedef gostermek istemiyorum diyor ama opera'in ayagna basti pozisiyonda kirmizi diyor kaya'da melo bu ulkenin kanayan yarasi diyor

2 haftadır melonun topa müdahele ettiği pozisyonlarda kart falan görmesi gerektiği iddia ediliyor

vaziyet-ül puştluk

abi o kadar çok yerde bu yorumunu okudum az kaldı şimdi gidip skor oynayacağım
ben fenerin bu maçı alabileceğine hiç ihtimal vermiyorum , mersin ile başakşehir ikinci yarının en etkili oyunlarını sergileyen takımların başında geliyorlar .acaba 1/0 'a kaç veriyor?

Geri
Üst Alt