STSL 14/15 H:34 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | M.S | 30 Mayıs

Drogba yerine aldığımız Pandev ligin son haftası ilk kez bir lig maçına 11'de çıkıyor. Vay arkadaş.

Hay senin bu Sinan takıntına sokayım. Ne yaptı lan bu çocuk sana ey Hamza.

Sinan-Aydın değişikliği olsa güzel kadro olurdu.

Sinan
Sabri - Koray - Semih - Tarık
Dzemaili - Hamit
Bruma - Emre - Aydın
Pandev

Eray, Telles, Yekta, Yasin, Sinan, Umut.​

Eyvah eyvah Hamit oynuyor, Umut oynamıyor. Korkuyorum. Önümüzde de kupa maçı var. Saklamak için değildir umarım.

Sinan bugün kesin oynamaz...
2. yari Umut, Telles ve Yasin girer...

genç aydın oynasın birazda adama şans tanısınlar mutlaka bir yerde patlama yapacaktır :D

Umarım aydının son maçıdır hocada aydının oynat beni hocam dediği için kırmayıp oynatıyodur.

heyecanli bir mac :asd22: Pandev den gooooooool bekliyorum ha birde unutmadan Bruma dan elbet

Lan Aydın oynuyor! Korktuğum başıma gelecek, kesin gol atar şov yapar. Bu gece 00.00'da bitecek sözleşmesini uzatırlar, lanet olsun

Pandev zaten gitmiş sağlık ocağında sağlık kontrolünden geçmiş Genoa'da.Aydın futbolu bırakmış. Bu adamlar niye 11 oynar? Bi Sinan Gümüş'ü lig maçında görelim,Birhan denen çocuk ne alemde bakalım? Ya Eray'ı bile merak ediyorum.Sinan B. ben gidiyorum demiş,top oynuyor.İnşallah bizde de Cüneyt Tanman müdahale eder kadrolara Aziz gibi.Yoksa işimiz çook zor.

aydının oynaması bize bir şey kazandırmaz. keşke sinan oynasaydı tecrübe olurdu.

işte hamza hocaya bu sebeple güvenilmiyor.

Geri
Üst Alt