STSL 14/15 H:34 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | M.S | 30 Mayıs

Arkadaslar cok pis timsaha gelmek üzereyiz.

2 gündür Sampiyonlugu kutluyoruz da, Züper Final ne olacak? Rize macindan önce puanlar yarilanacak. 38-36 olacak yani beraberlik dahi bizi sampiyonlukdan edebilir ikili averajda zaten Fener bi hayli üstün, olmasaydi da kazanilan penalti kriter falan olurdu.

Yani uzun lafin kisasi Rize'de galip gelmezsek, sampiyonluk gider. Galip bitirirsek de hemen sevinmeyelim, belki Tüpkafa yeni bi sürprizle karsimiza cikar MAA gibi.

Püh.. İzleyemiyorum. Bari Pazar günü yapsaydınız maçı...

Arkadaslar cok pis timsaha gelmek üzereyiz.

2 gündür Sampiyonlugu kutluyoruz da, Züper Final ne olacak? Rize macindan önce puanlar yarilanacak. 38-36 olacak yani beraberlik dahi bizi sampiyonlukdan edebilir ikili averajda zaten Fener bi hayli üstün, olmasaydi da kazanilan penalti kriter falan olurdu.

Yani uzun lafin kisasi Rize'de galip gelmezsek, sampiyonluk gider. Galip bitirirsek de hemen sevinmeyelim, belki Tüpkafa yeni bi sürprizle karsimiza cikar MAA gibi.

Hem lig hem kupa sampiyonu olursak süper Kupa'da Barca-Juve macının galibi ile oynucaz.

Sadece lig şampiyonu olur, Bursa'ya finalde 1 fark ile kaybedersek, Juve ile italya süper kupası macına cıkacaz.

Arneadaki şampiyonluk kutlaması için herhangi bir bilet satışı yapılacak mı? Bir bilgisi olan var mı?

Sanırım TFF kupayı hiç Rizeye götürmeyecek. Kupa İstinye TFF'den Arenaya getirilecek.

Bu maç ile Aydın ve Gökhan Zan kardeşlerimizi güzel bir şekilde uğurlayalım.

Sarper,ilk sazanlık yapan sen olmuşsun.O mesaj, haftalardan beri bu konuyu gündeme getirip moral bozucu mesajlara bir göndermeydi.
Galatasaray'ın şimdiye kadar işi şansa bıraktığı nerde görülmüş.
Fenerbahçe,İBB'yi yense bile yine puan farkıyla şampiyon olacaktı.

Biliyorum ironi yaptığını ben de ufak bir cevap vereyim demiştim. :)

o 4 yildiz formalarin 4 yidizlarini ne kadar çirkin yapmislar be

insan utanir

Akşam akşam iyi tebessüm ettim bu noktadan şampiyonluğu kaybetmek üzerine yapılan yorumlara. Hakikaten tüp kafa değiştirebilir herşeyi.

Istatistik kasacak bi durum bile yok ki azicik heyecan olsun. Krallik felan

Geri
Üst Alt