STSL 14/15 H:34 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | M.S | 30 Mayıs

Sinan
Tarik Koray Semih Telles
Yekta Dzemaili
Aydin Emre Bruma
Sinan

Bugünkü antrenman fotoğraflarına bakarsak Yasin-Burak-Sinan-Dzemaili ilk 11.

Sinan
Tarik Koray Semih Telles
Selçuk Dzemaili
Aydin Sneijder Bruma
Pandew

Müzemize hoşgeldin kupa :)

CGGKy2-UIAA6c3y.jpg

benim biraz canım sıkıldı abi..maç keyiflendirir:hat:

Gazozuna maç olsa da Galatasaray neticede,hazırlık maçlarını bile izleyesi geliyor insanın izlemeyeceğim dese bile.Özledim takımı valla.Saat 1'de olması da süper tam öğlen yemeği yerken izlenecek maç.Bu maç da yetmedi Çarşamba günü kupa finali var daha sezon bitmedi,onu da alacağız.Uzun süredir böyle bir sezon yaşadığımızı hatırlamıyorum.Avrupa'da 1 puan alsak da altın bir sezonu geride bırakacağız Bursa'yı da yenersek.

Başakşehir sağ olsun maçın heyecanı kalmadı. :)

Gazozuna maç olsa da Galatasaray neticede,hazırlık maçlarını bile izleyesi geliyor insanın izlemeyeceğim dese bile.Özledim takımı valla.Saat 1'de olması da süper tam öğlen yemeği yerken izlenecek maç.Bu maç da yetmedi Çarşamba günü kupa finali var daha sezon bitmedi,onu da alacağız.Uzun süredir böyle bir sezon yaşadığımızı hatırlamıyorum.Avrupa'da 1 puan alsak da altın bir sezonu geride bırakacağız Bursa'yı da yenersek.
ben rize maçının bi an önce gelmesini istediğim için sıkıldım zaten.takımı izlemek istiyorum ya...bursa maçı da müthiş geçecek.:o

ben rize maçının bi an önce gelmesini istediğim için sıkıldım zaten.takımı izlemek istiyorum ya...bursa maçı da müthiş geçecek.:o

Az kaldı yarın öğlen işte,al yemeğini önüne izle.Öyle yapacağım ben şahsen.Keşke her maç böyle öğlen oynansa.Bu çevrede olsa deplasman düşünmeden giderim şahsen.

Keşke bugün olsa diyesi de geliyor insanın,50 dakika kalmıştı maça bugün olsa. :D

tüpçü yeni statü çıkarır son maçları kazanan 5 puan kazanır diye, jürgen eagle rize ye güveniyor biz yenilir onlar yenerse şampiyon

Yahu Sezonun Final Macina cikiyoruz, sadece 16 sayfa yazilmis. Umarim Futbolcular sizin gibi rehavete girmemistir. Sonucta isin ucunda 4.Yildiz var.

Cok cok cok zor gececek bu mac.

Hikmet ne yapip edip bu maci almak isteyecektir. sikecilerin de kasimpasayi öyle veya böyle yenecegini düsünürsek, sampiyonluk gidebilir. Olur da bu mactan sonra da lider kalirsak bu sefer devreye züper final girer, benden söylemesi.

Koyup gecelim.

Hadi cocuklar, KONSANTRASYON!

Keşke akşam olaydı.Şirket etkinliği sebebiyle izleme şansım olmayacak.Napalım artık Türkiye Kupası finalini izlerük :D

Geri
Üst Alt