STSL 14/15 H:34 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | M.S | 30 Mayıs

Sinan Bolat, Eray İşcan - Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal – Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak - Umut Bulut, Sinan Gümüş, Goran Pandev
götürülen kadro bu.

Muhtemelen ilk 11 Böyle Olur :
Sinan
Sabri Semih Koray Telles
Yasin Dzemaili Hamit Bruma
Emre
Umut

Benim gönlümden geçen 11 ki risklidir diğer kadroya göre ama önemli değil :

Sinan
Sabri Semih Koray Telles
Bruma Hamit Çolak Yasin
Gümüs Pandev

Hoca yine gümüşü oynatmaz gibi duruyor :S

Şampiyonluğumuza Hikmet çok üzülmüştür sanırım. Bizi yenip hem intikamını alacaktı, hem de Aziz abisine yaranacaktı.

GT-I9300 Tapatalk

CGM7IaHWQAEYIsZ.jpg:large

Son maça kalsaydı hepimiz şimdi beynimizde neler kuruyor olucaktık hafta bitmek bilmiycekti biz ölüp ölüp dirilcektik acab acaba diye diye Allaha şükür gerek kalmadı.

Umut Bulut'u 87 dakika sağ tarafta oynatır. Son 5 dakika S.Gümüş'ü oyuna alır, basın toplantısında ben gençlere şans veriyorum, bakın bugün Sinan oynadı diye hava atar.

Bu maçta Sinan Gümüş, Birhan ve bir kaç genci daha oynat be Hamza...

Fener'iin halen daha şampiyonluk şansı var. 4 sarılı oyuncu oynatıp, maç bitmeden sahadan çekilirsek -6 puan gidiyor ve fb kasımpaşa'yı yenerse önümüze geçiyor. 4 sarılı oyuncu oynattığımız için maç 3-0 Rize lehine tescil edilecek, sahdan çekildiğimiz için de -3 puanımız silinecek. :dans::dans:

Uzun bir aradan sonra bir lig macini rahat rahat izleyecegim.

Sömürücü Aydın oynar kulüp bulması için Sinan'ı filan beklemeyin.Bursa maçı çetin geçicek asları dinlendirmek lazım.

Çaykur Rizespor takımına güveniyorum Sir Kartal hocayı mahçup etmezler :D

Geri
Üst Alt