STSL 14/15 H:34 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | M.S | 30 Mayıs

Şampiyonlukmuş oymuş buymuş geçtim de Sabri-Aydın falan ne kadar haybeye orta yapıyolar.Pandev tek başına ceza sahasında yanında 4 tane Rize'li adam var orta yapıyolar.Komedi valla :)

Zevkli bir ilk yarıydı pozisyon bolluğu olmadı ama orta saha diye bir şey yok iki takımda da.Top bir orada bir burada.

ne sucumuz varmis

hagiler hakanlar ergünler okanlar suatlar arifler popesculardan sonra

pandevler aydinlar sabriler hamitler izliyoruz

Kweuke'nin pozisyonda Semih topa müdahale etmek istemiş ama edememiş sanki.Ne düşünüyorsunuz penaltı mı?

Gidecek olan Cemali ve Pandev'i oynatmak nasıl bir iş?

Adamlar gidecek zaten :D a2 den Birhan'ı falan oynat bari görelim.

Geleneksel Gsc Hamzaoğlu na saydırma yarışması başladı.

Tarık'ın bir kere bindirip bir kanat atağı yaptığını gören oldu mu :) yani defansı zaten beceremiyor..Bilmiyorum da ne paralar harcadık şu adamlara içi acıyor insanın

Aydın'ın kaptığı topu gördünüz mü? En az 3 yıllık.

ne sucumuz varmis

hagiler hakanlar ergünler okanlar suatlar arifler popesculardan sonra

pandevler aydinlar sabriler hamitler izliyoruz

Pandev'i yazmasaydın like'ı alacaktın. Pandev gibi efsane topçuya bu laf edilmez (her ne kadar eski halinden eser dahi kalmamış olsa da)

Yav Hamza Hoca seni seviyoruzda sen de biliyosun bu maç artık formalite maçı, pandev başka takıma imza atmış ya senin elinde a2 takımda gol kralı olmus genç adam var, koy işte 1 gol atsa adama özgüven olur. Pandev zaten kıçını kaldıramıyor izledikçe kendimi yorgun hissediyorum. Anlamıyorum bu sinan ı oynatmama inadını

Geri
Üst Alt