STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

prandelli yerine forumdan bir arkadaş teknik direktör olsa bundan kötüsü olmaz

Günah hoca günah. Galatasaray resmi hesabında paylaşılan dizilim Hoca tarafından verilen dizilim. Sonuçta resmi hesap. 3-5-2 oynayacagız. 3 defans taş gibi. Olcanda güzel tercih. Ama Veysel Nedir ! Selçuk Nedir ! Burak Nedir !

Taraftar net olarak daha iyi kadro kuruyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5-2 saçmalığının, garip garip kadro tercihlerinin, sürekli rotasyonun, üstüe saçma sapan trasferlerin tamamını o da yapıyordu. Bir farkı yok şu an için.

Kanatsız oynayan hocalardan hayır gelmez bize ve gelmiyor da.

yoo

mancininin elinde kanat oyuncusu kalmamisti.

bunda var ama oynatmiyor adam

Ya ben cidden çok sıkıldım artık bu inattan. Olmuyor kardeşim işte 3 orta saha ile OL MU YOR. Bu kadar mı zor görmesi? Yahu hadi bir halt ettin anladık yabancı kuralını da mı yanlış anladın nerede bu Pandev? Oynatmayacaksan neden illa forvet istiyorum diye ağladın? Amacı ne bu adamın çıldıracağım ya. Bu taktikle çıktığın her maçta kötü denecek kadar iyi bile oynamadın, takım çok yavaş demesini biliyorsun sonra, koysana şu takıma iki tane kanat. Vay efendim Veysel'i ıslıklamasınlar, önüne bir tane adam koy da heba olmasın elindeki Dani Alves mi 90 dakika git gel yapacak? Bu kadar yanlışlar silsilesi olamaz, çıldıracağım.

4-3-1-2 denen saçmalığa kaç hafta sabretti, hazırlık döneminde uyguladığı 4-2-3-1'i tek maçta sildi, şimdi de 3-5-2 (ki o bizde 5-3-2'ye döner) denen ucube sistemi deneyecek, Allah'ım sabır ver!!!!

Ya onu birakta bir melo muslera sneijder felan cikipte lan hoca bu nasil dizilis bu nasil taktik bu nasil 11 demiyormu ya birakin gidin arkadas, soyliceksiniz arkadas bu kadar olmaz yazik gunah.

Her mac Dzmailli oyniyor, kim lan bu dzemaiili ne goruyorlar kimsenin gormedigini bu herifte? Yedek beklicek adam geldi her mac ilk 11 oyniyor, gidin ya

Ah be Prandelli.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pandev'i evde unuttu sanirim. Bence geç olmadan işine son verilmeli. Bu maçin sonucu önemli degil.

Geri
Üst Alt