STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Qral atti Qral Qral Turkiyenin forveti dunya markasi Burak Yilmaz

fft104mm1891705.jpg

Umarim sozlesmesi yenilerler yoksa bu muceveri kaybetmiyelim soyle 3 milyon senede bence razi olur Qrall

Takim bugun cok istekli oynuyor.

Oyuncularımız gercek performanslarina ulaştığında cok daha iyi oluruz.

Sneijder bugun cok iyi keza Olcan takima yavas yavas alisiyor. Chedjou zaten harika.

Su ana kadar bi Veysel siritti ama o da toparlar herhalde

★★★》☆

Sırf bazı isimlere nefretinden mağlubiyet istiyenler size de yuh ulan.

takım çok hırslanmış çok sevindim biraz tepki göstermişler en azından

Diğer maçlardan bir farkı yok. Sadece Sİvas açık bir takım olduğundan maç gelgitli. Bizim ekstra hiçbirşeyimiz yok. Hatta savunmada daha kötüyüz.

Skor üstünlügümüz var ama durum budur. Takimin bir tane hücüm organizasyonu bile yok. Olcan Adin olmasa takimda topla birlikte adam gecip is yapacak bir tane oyuncu bile olmayacak. Birisi de yedek oturan Bruma..

3 kuruşluk Sivas'a önce 4 pozisyon verip sonra 2 tane uyduruk gol atınca benim moralim düzelmiyor, kusura bakmayın. Başkan kaçtı bu sahadaki herifler yüzünden.

penalti

prandelli bu yedek oturttugun olcan iste...

Kusura bakma ama bazı oyuncuları bu forma kavuşturmak için yedek oturtman gerekir hatta ilk 18'e dahi almazsın buda o oyuncuyu kamçılar bence buda işe yaramış gözüküyor eğer Burak ile Selçuk'un türk bir yedeği olsa kesinlikle onlardada yapılacak şeydir bu hareket.

Bazıları sanırım hayatlarında 3-5 maç seyretmişler orada da penaltı olmuş ve adam atmış. Sanki hayatlarında ilk defa penaltı kaçıran ve tamamlayan bir adam görmüşler gibi Burak'a laf atıyorlar. Yahu adam gol atmış neyin derdindesiniz? Sanki ilk kez penaltı kaçırıyor bir futbolcu..

takım nasıl arkadaşlar ? şöyle dakka başı rezalet bilmemne yazan trollerin dışında bir renktaşımdan cevap bekliyorum

Bir kerede ortak akıla uyda ikinci yarı dzemailli-Bruma,Selçuk-Furkan değişikliklerini yap.

Edit:Yedeklere furkanı bile almamış :red:

Geri
Üst Alt