STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

kahrolasi sivasspora rezil oluyoruz, arsenal ve bvbe ne olacak? :asd22::confused:

Sezon başında Pradelliyi öven insanlar gelmiş burada şimdi off Prandeli demeye başlamış sizin gibi adamlar yüzünden kaybediyor bu Galatasaray. Unutmayın Galatasaray ruh takımıdır. O ruhu da bu Prandelli ile olmaz. DÜnya kupasında ne yaptı ki Galatasarayı kurtacak bu adam.

Yav bu macı alsak nolacak? Prandelli sampyon mu yapacak bizi?

Ben cok rahatım. Prandelliyi kovdukları gun bizim dogusumuz olur yine

Neymiş Sneijder defansın önünde çok iyiymiş futbol bilginize tüküreyim.

"şöyle bir eksikliğimiz var. rakip bize 4 forvetle hucum yapsa da kaptığımız topları avantaja çeviremiyoruz. en büyük eksikliğimiz de bu işte...."

:hat:

arsenal maçı var 90 dakika pres bekliyorsunuz az mantıklı düşünün kardeşim herkes destek oluyor statta sosyal medyada burda hala en ufak şeye bahane bulup eleştiren var taraftarlık profiline bak

ünal aysal futboldan anlamam diyor ama takimin basina kendisinden de cok anlamayan adam getirmis :)

Arsenal Prandelli'nin takımına Galatasaray'a demiyorum güzel tecavüz eder.

Hamit'i kazanabileceksek iyi adım, bence Selçuk'un pozisyonu için Hamit çok iyi bir alternatif olur. Tabii bunu maç sırasında tartışmayalım, maç sonu değerlendirmeye kalsın. Ne kadar hazır olduğunu yada daha da yavaşlayıp yavaşlamadığını bilmiyorum Hamit'in.

Hadi alkışa devam. Sivas sağlı sollu bindiriyor, maç bizim ceza sahasında oynanmaya başladı. Bruma girmedi, Olcan çıktı. Burak-Selçuk rezilleri hâlâ oyunda. Ama olsun takım istekli. Alkışşşşş :005::005::005:

Şu maç Sneijder'e laf eden açık ve net futbol cahilidir

Geri
Üst Alt