STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Ilk yari biraz bocaladiktan sonra iyi oynadik. Baski yaptik, pres yaptik vs. 30 dakikalik bölümü begendim.

Ikinci yari cok kötüydük. Zaten Hakan´in sacma hatasindan sonra panik olduk. Sivas da 4 forvetle oynadi.

Baski yememiz normaldi. Normal olmayan, bu aciklari kullanamamamiz.

Yekta ve Hamit´i oyuna alarak zaten mesaj veriyorsun. Defans yapin, direnin diyorsun. Kazandik ama bence dogru hamle degildi.

Bruma girmeliydi, Olcan da kalmaliydi.

Pozitif olmak gerekirse, ilk yari da kötü oynamadik.

Fakat Mancini gibi klasik Italyan mentalite var bu adamda, aşiri defansif oynamayi seven, ofansif futboldan birşey bilmedigini gösteren bir isim.

Valla öyle yâda böyle mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ve koyduk geçtik küçük şikecilere.
Haftasonu kafa rahat bi de rakipler de puan kaybederse 10 numara olur.

Son 2 maçtır benim için büyük hayal kırıklığı. Uzun ömürlü olmayacağı çok açık. Futboldan anlıyor kuşkusuz. İyi de adam. Ama Brescia için, Parma için en fazla Fiorentina için iyi hoca.
ölü italya milli takımını final oynatan adam oralara gelmek kolay değil kariyerini tartışmaya gerek yok mancinininde kariyeri ortada

sizin dediğinizin doğru olması için hamitin oyuna girdiğinde bir şeylerin değişmesi lazım, ne değşti?

gol yememek için direnen galatasarayı desteklediğinize inanmıyorum.

son 20dk da ben oyundan memnunum de valla susacam
İlk 70 dk memnunum her takım kötü dönemden geçer o dönemler şikecilerimi tutalım takımımıza küfür mü edelim.bir tekmede biz mi vuralım bu mu taraftarlık siz skor taraftarısınız

sizin dediğinizin doğru olması için hamitin oyuna girdiğinde bir şeylerin değişmesi lazım, ne değşti?

gol yememek için direnen galatasarayı desteklediğinize inanmıyorum.

son 20dk da ben oyundan memnunum de valla susacam

Yahu maçı tekrar izle Mutlu'cum değişmedi demek ayıp olur

adamlar oyunu komple üstümüze yıkmıştı

Hamit girince orta sahada top tutmaya başladık

Bizde mutlu değiliz bu oyundan ama bugün Prandelli bu şartlarda doğrusunu yaptı

2-0 öndesin, rakibinin sahada orta saha oyuncusu yok, ne bir kontra yapabiliyorsun, ne savunma yapabiliyorsun. Maç boyunca attığın gol dışında yarım buçuk pozisyona girebilmişsin, bir yığında pozisyon vermişsin. Oyuncu değişikliklerin berbat bile değil, oynattığın sistem dünyanın en ucube sistemi (anca Juventus uygulayabiliyor, o bile yeterli sayılmaz)

Ne söylesem boş, bugün maçı taraftar kazandı. Allem etti kallem etti kazandı. Bu yeteneksizler ordusu ve kenarda TD niyetine bekleyen bir amcanın zaten bu maçı kendi kalibreleriyle kazanacak çapları yoktu. Bizde yenilgilerden bile ders alınmazken, galibiyetlerden ders almayı beklemek hayal ötesi. Gelecek için gram umudum yok, hiç öyle yok özgüvenmiş şuymuş buymuş diye bahane üretecek de değilim. Yok öyle bir dava. Bu sistem de değişmez, bu oyuncular da değişmez, bu maç neysek önümüzde ki her maç aynısını oynayacaz, bu net şekilde görülüyor.

Rijkaard'ın 2.senesinde ki başlangıcı hatırlatıyor bana bu sezon. Maç sonlarında korner bayraklarının orada zaman geçirmeye uğraşan takım dönemine döndük. Bu yeteneksizler ordusu var oldukça yakında beraberliklere sevinir hale geleceğiz.

bruma oyuna sokulmazmış:))bruma korkusundan sıvaslı 3 oyuncu ılerı çıkamazdı.brumayı kanata almasına da gerek yoktu.bruma orta sahada hem pres yapıp hemde ortadan da yardırabılırdı.

Yahu maçı tekrar izle Mutlu'cum değişmedi demek ayıp olur

adamlar oyunu komple üstümüze yıkmıştı

Hamit girince orta sahada top tutmaya başladık

Bizde mutlu değiliz bu oyundan ama bugün Prandelli doğrusunu yaptı
Ya Volkan arkadaşım ben zaten bunu anlatamıyorum takım kötüde oynayabilir eleştri tabi yapılır ama burada yapılan eleştri değil dalga geçmek benim dayanamadığım konu bu

Ya Volkan arkadaşım ben zaten bunu anlatamıyorum takım kötüde oynayabilir eleştri tabi yapılır ama burada yapılan eleştri değil dalga geçmek benim dayanamadığım konu bu

Sarp bence yanlış anlaşılma mevcut

arkadaşlar herhalde bizim bu oyundan mutlu olduğumuzu filan zannediyorlar

Halbuki ki böyle bir durum yok

Bizde takımda eksiklikler var diyoruz

ama bugün için hele de içinde Bulunduğumuz şartlara göre

oldukça mantıklı hamleler geldi onun içinde kutluyorum Prandelli'yi

defansif oynuyoruz kac tane net pozisyon verdik allahtan sivas beceriksizdi ikinci yari bruma girebilirdi birde baskana destek oldumu taraftar ben hic duymadim

ölü italya milli takımını final oynatan adam oralara gelmek kolay değil kariyerini tartışmaya gerek yok mancinininde kariyeri ortada

Diyorum ya bu ligi anlamıyor. Gol atmaktan aciz takım yahu. Galatasaray 5-6 maçta 4-5 golü zor atıp, bir de 3-5-2 saçmalığıyla rakibe 10 pozisyon verir mi?

İnsan hiç birşey bilmiyorsa, hiç kafası çalışmıyorsa Mancini 3-5-2 denemiş devre arasında, aynı oyunularla hem de bir bakalım ne olmuş diye seyreder. SOnra ilk resmi maçın 15. dakikasında neden vazgeçmiş bir bakar. Ajax'ın bebeleri(C takımından oyuncular) 10-12 pozisyona nasıl girmiş bir bakar.

Aynısını Sivas da yaptı. Üstelik zaten biz savunmayı oturtmuş bir takımdık. Ön tarafla ilgili arayışlara gireceğine hala arka tarafla uğraşıyor. Aynısını Mancini de yaptı. Hem kendine hem bize zaman kaybettiriyorlar. Rijkaard'ın BAM ile 4-3-3 oynaması kadar saçma. Üstelik aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar beklemek aptallıktır. Şu anki şey aptalca denemeler.

Prandelli'nin başarılı olmasını da çok isterim.

Geri
Üst Alt