Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
arsenal maçına 4-3-3 çıkmamız lazım 4-2-3-1 de olmaz 3-5-2 de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ölü italya milli takımını final oynatan adam oralara gelmek kolay değil kariyerini tartışmaya gerek yok mancinininde kariyeri ortadaSon 2 maçtır benim için büyük hayal kırıklığı. Uzun ömürlü olmayacağı çok açık. Futboldan anlıyor kuşkusuz. İyi de adam. Ama Brescia için, Parma için en fazla Fiorentina için iyi hoca.
İlk 70 dk memnunum her takım kötü dönemden geçer o dönemler şikecilerimi tutalım takımımıza küfür mü edelim.bir tekmede biz mi vuralım bu mu taraftarlık siz skor taraftarısınızsizin dediğinizin doğru olması için hamitin oyuna girdiğinde bir şeylerin değişmesi lazım, ne değşti?
gol yememek için direnen galatasarayı desteklediğinize inanmıyorum.
son 20dk da ben oyundan memnunum de valla susacam
sizin dediğinizin doğru olması için hamitin oyuna girdiğinde bir şeylerin değişmesi lazım, ne değşti?
gol yememek için direnen galatasarayı desteklediğinize inanmıyorum.
son 20dk da ben oyundan memnunum de valla susacam
De Marke @demarkesports 5 dk.Çare Prandelli'ye güvenmekÇare ne sizce ???
Ya Volkan arkadaşım ben zaten bunu anlatamıyorum takım kötüde oynayabilir eleştri tabi yapılır ama burada yapılan eleştri değil dalga geçmek benim dayanamadığım konu buYahu maçı tekrar izle Mutlu'cum değişmedi demek ayıp olur
adamlar oyunu komple üstümüze yıkmıştı
Hamit girince orta sahada top tutmaya başladık
Bizde mutlu değiliz bu oyundan ama bugün Prandelli doğrusunu yaptı
İsabetli bir tercih olur.De Marke @demarkesports 5 dk.
Cesare Prandelli: ''3-5-2 taktiğini tekrarlamayı düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda bu sistemle mücadele edeceğiz.''
eyvahlar olsun
Ya Volkan arkadaşım ben zaten bunu anlatamıyorum takım kötüde oynayabilir eleştri tabi yapılır ama burada yapılan eleştri değil dalga geçmek benim dayanamadığım konu bu
ölü italya milli takımını final oynatan adam oralara gelmek kolay değil kariyerini tartışmaya gerek yok mancinininde kariyeri ortada