STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Ne yaptı bu adam sizi bu kadar nefret ettirecek anlayamıyorum.
2 0dan 4 2 az mı maç aldık imparatorla? Konuşturmayın adamı Burak kazması bile deli atıyordu Terim döneminde.
2012 2013 sezonunda maç izlemedigini varsayiyorum. FT döneminde en farklı galibiyetimizi Ankaragücü karşısında almıştık sanırım. Hemen bir sonraki sezon Bursa'ya 6 atmistik mesela Mancini ile. Mancini gelsin ozaman?

Tapa

Sivas'ın 3 puan icin cıkacagı bir mac.

Zaten kazansakta bir anlam ifade etmiyor, Aysal ve Prandelli gidip yerlerine futboldan anlayan bir yönetim ve hoca gelmedikce biz bu ligde ilk 3'e falan giremeyiz. Sivas macını kazanmak sadece haftayı kurtarmak olur.

2012 2013 sezonunda maç izlemedigini varsayiyorum. FT döneminde en farklı galibiyetimizi Ankaragücü karşısında almıştık sanırım. Hemen bir sonraki sezon Bursa'ya 6 atmistik mesela Mancini ile. Mancini gelsin ozaman?

Tapa

Ne alakası var yahu benim söylediğimle senin söylediğinin?

2012 2013te Ordu maçını 2 0'dan 4 2ye kim çevirdi? Mersin İdman Yurdu'nu nasıl yendik? Önceki sene Samsun deplasmanında 2 0 yenikken 45 dakikada nasıl 4 tane attık 5 tane kaçırdık?

Terim'e muhalefet olsun da, ne olursa olsun.
2012 2013'te Süngürslüspor şampiyon oldu ya sanki, 2012 2013'te maç izlemediğimi varsayıyormuş beyefendi. Ben de senin 2012 2013 sezonunda televizyonunun kumandasına bile el sürmediğini varsayıyorum şu cümlelerinden sonra.

Xelçuk-Burak yine oynayacak adım gibi eminim...

Sivas bize net 3 tane atar , gol yemediysek rakip takımınların beceriksizliği yüzünden yemiyoruz yoksa Mancini dönemindeki gibi savunma yaptığımız yok...

Ne alakası var yahu benim söylediğimle senin söylediğinin?

2012 2013te Ordu maçını 2 0'dan 4 2ye kim çevirdi? Mersin İdman Yurdu'nu nasıl yendik? Önceki sene Samsun deplasmanında 2 0 yenikken 45 dakikada nasıl 4 tane attık 5 tane kaçırdık?

Terim'e muhalefet olsun da, ne olursa olsun.
2012 2013'te Süngürslüspor şampiyon oldu ya sanki, 2012 2013'te maç izlemediğimi varsayıyormuş beyefendi. Ben de senin 2012 2013 sezonunda televizyonunun kumandasına bile el sürmediğini varsayıyorum şu cümlelerinden sonra.
Terim hakkındaki fikirlerimi 2011'den başlayarak arşivden bulabilirsin. Kuru muhalefet yapıp yapmadığımı anlarsın. 2012-2013 sezonundaki şampiyonluk takır takır top oynayarak geldi diyorsan sıkıntı sende kusura bakma. Bizim her puan kaybımızdan sonra Fener'in puan kaybetmesi + Drogba transferi ve Fatih hocanın balı olmasa ne şenlenirdi buralar.

Tapa

vodka-redbull ile ancak izlemek istedigim bir mac olacakdi ama bir bakdim ki mac cuma gününe denk getirilmis :(

inşallah 0-4 falan kaybedersiniz de,hepiniz defolur gidersiniz..

Çapsız td
çapsız captain
çapsız striker bozması

Tarihimizin en kötü forvet hattina sahibiz. Burak-Umut kazmalarla olmuyor, bir false 9 cikarsak hani..

Kaybedersiniz derken? Bu saydıkların takim kurmuşlar başka isimle mi çıkıyorlar maça?

Tapa

Bazen geleceğini kurtarmak için, yaşadığın o anı feda etmen gerekir.Bu da böyle birşey.

Seri mağlubiyetler almadan, bu çapsızlardan kurtulmamız imkansız görünüyor.

prandelli...teknik direktör demeye 1000 şahit.Bırak Galatasarayı,başakşehiri bile küme düşürtür.

Selçuk-Burak..Adamlar leşe bağladı iyice.daha atma onları taraftarın önüne.

Olcan..gözümde yılın transferi ama kadro dışı.

Tarık..Çocuk akıyor,ama başka mevkide.

Bu prandellinin fener ajanı olmasından korkuyorum.

İnsanın bu seviye kendi ayağına sıkması için ya fenerli,yada zeka sorunu olması gerekiyor.

Onun için,inş sivasa farklı mağlup oluruz da,yeni gelecek bir teknik ekiple,şampiyonluk şansımız olur.

1525244_10152804973722160_4028545030628114481_n.jpg

İlla Selçuk ve Burak oynayacaksa

-----------------Muslera---------------
Tarık-----Ched---------Semih----Hakan
--------Melo--------Selçuk-----------
Olcan----------Şıno--------------Bruma(Pandev)
---------------Burak------------------

5 maçta 3 gol atan koskoca Galatasaray. 2 si uzatma sonunda. Onlardan biri Chedjounun yarattigi pozisyon. Bu saatten sonra da sorunun ne oldugunu çözemediysen herkes kendi yoluna Sayin Prandelli.

Geri
Üst Alt