STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Cicinho ligin en iyi sağ beki

çok iyi oynamadık , sivas maçın başında 2-0 yapabilirdi ama mücadele çok hoşuma gitti..umarım bu haftaya özel bi mücadele değildir...

takım şaşırtıcı şekilde istekli oynuyor ama defans hala sıkıntılı beklerimiz malesef cok zayıf 3-5-2 oynayacak seviyede değiller

takım nihayet kendine geldi, taraftarında katkısı var bunda. ama prandellinin dizilişi kötü, adam gibi 4 lü savunmayı dizse takım daha iyi oynayacak çünkü takım uyanmış

Olcanın yaptığı hareketin savunulacak hiç bir yanı yok.
Tamam bende eleştiriyorum prandelli yi olcan oynamalı diyorum falanda sen ne öyle 1 maç kesik ye sonradan gir topu tribünlere yolla
bu maç gol at çek git.

her futbolcu oynamayınca trip atsın iyi böyle.
Ondan sonra takımda birlik yok hocaya saygı yok tabi olmaz .

Olcan hemen burakla selcugun yanına tünemiş görüyoruz resimlerde.

Bu yüzden diyorum bu kadar TS lu almicakdın takım içinde takım olurlar diye.
hep beraber yedek kulübesine gitmeleri falan hep hikaye hafta içi arsenale kaybedince yine dağılırlar..

Olcanın kulağının çekilmesi lazım.
Yaptıgı son derece yanlış takımı bölen hareket.

Selcuk da aynısını sneijdere yapıyor bir farkı yok

son 3 senedir izlediğim en güzel pas futbolu

Iyi oynuyoruz sanki gencler.
Melo defansa koyup, Sneijderide orta sahaya koyup gayet iyi oynuyoruz, ama iste Sneijder son 10 dk'dir oynamiyor.

Dzemali Bruma olmaz

takım Savunması sıkıntı yapar

Selçuk - Furkan Olabilir

Çünkü Selçuk yine oyunda yok

Takim taraftari kazanmak icin her anda pres yapiyor tamam güzel. Ama ben böyle taktiksel anlamda uzak ve eski kafali futbol görmedim. Pres yaparak iyi halt yedigini düsünen futbolcularin basinda Olcan ve Veysel, hayretler icerisinde izliyorum. Bu Veysel yeteneksizi nasil futbolcu olmus. Kafasi calismayan Burak nasil hala 11 de yer aliyor, inanilir gibi degil.

Valla Arsenal ve Dortmund bu takim'i rezil eder, simdiden hazirlayin kendinizi.

Takim acilen rahat oynayip topa daha fazla sahip olma ki akilli sekilde hücum organizasyonu izleyelim. Bir tane bile organize atak yok yine belki de. Rezalet arkadas rezalet.

iyiki 10k taraftar var ultraslan gelseydi ilk yarıyı önde kapatamazdık.şu 10bin taraftarı 50bin ultraslana tercih ederim.takıma böyle destek olunur polar satarak laylayaylalyalya saldır galatasaray gibi dünyanın en rezil tezahüratını söyleyerek değil.

sneijder_vs_pirlo_combo.jpg

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt