STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Sneijder'in ön libero performansı muazzam bu arada. Biz adamı forvet arkası görmek istedikçe adam hep alakasız yerlerde oynuyor ama hemen hemen hepsinde iyi performans veriyor. Bazıları gibi 50 cm sola kaydım o yüzden performansım düştü diye ağıt yakmıyor. Futbolcu gibi futbolcu budur işte.

Aman abi dur malum futbolcu duyar küser müser yeni kontrat ister

olcanı hocanın yerinde olsam birdaha keserim haftaya..Senin parçalıyı kaçıncı giyişin ? eet güzel oynuyorsun bu akşam ama bu takımın hocalık mevkiine saygı duyacaksın... adam oldu herkes ya . prandelli devamlı destekçinim ne olursa olsun olcanı bir daha kes

Olcan gecen hafta neden oynamadi hala anlamiyorum, Prandelli hocam bunun aciklamisini yapmismiydi

Sivas'ın oyununun bu skorda çok etkisi var. Karabükle oynasak mesela pozisyon bulabilir miydik emin değilim.

Ama bir yandan da ligin en kötü takımına geçen hafta 2-0 yenildik. Oradan buraya gelmek de iyi bir sinyal.

Bu taktikle Arsenal-Dortmund vb. biraz becerikli takımlar gol manyağı yapar bizi. Maçın başında bir sürü net pozisyon buldu Sivas atamadı Allah'tan. Bruma gibi adamın var oynatmıyorsun. Pandev'i aldırmışsın 18'de yok. Burak ile Selçuk'u aman kesme sakın. Sana ne desek boş Prandelliii..:mad:

tribündeki, forumdaki taraftarın şuanki psikolojisi çok güzel durumda. bu takımı bu saatten sonra çöpe atamayız,destek olmak tek şansımız. burak ve selçuk a hergün saydıran ben bile ekran başında en basit pası bile alkışladım nedendir bilmem. belki de ünal aysalın istifası sonrası taraftarda otomatikmen böyle bi destek bilinci oluştu. güzel de oldu bence

Kötü oynadigimiz gercegini degistirmez bu. Ayrica taraftarin simdi mi aklina gelmis destekci olmak? Her anlamda rezil bir taraftara sahibiz iste. Aysal artik dönmez, birakiyor. Bir daha zor buluruz.

Alp mi hangi dede ise geliyor iste Hikmet Karaman ile, cok mutlu oluruz belki. Vizyon dedigin budur iste!

Takim yeterli kalite ye sahip, ama oynanan futbol cok kötü. Bu oyunu bozan ise yerli oyuncular. Buna yine sebep olan ise serefsiz Demirören. Türk futbolun allah belasini vermis zaten ve iyice kötüye gidiyoruz. Sag bek oynayan Veysel in sol kanat pozisyonuna kadar pres yapan bir dönem den geciyoruz. Daha ne kadar dibe vurabiliriz ki?

bu takımdan bir cacık olmaz günü birlik zevklere bakacağız artık bruma girsin şov yapsında keyiflenelim :)

bu maç yanıltıcı yine takımın düzeninin içine etmiş hoca melodan stoper üçlü savunma snejdeir göbek oynuyor adamlar atsa şimdi 4-0 dı maç

ayrıca bizim bu taraftarın bruma aşkınada bayılıyorum adam oynadığında bi halta yaramıyor halen brumada bruma oynayan olcan

döktürürken bruma nedir allah aşkına izledik balkesir maçında iki pas yapmaktan aciz bi herif bana bruma kapalı savunma yapan rakiplere karşı lazım

onda da bi halta yaramıyor maç olmuş 2-0 napıcam brumayı alıp gidicek çalıma gircek kaptırcak boş kale olsa gol atamayan adamı ben 18 e koymam

valla ılk 10 da 3 0 olabılırdı mac ama garıp bı taktıkle oynuoruz..haftaya yıne baska bı takım ve farklı bır 11le baslamamak gerek sistemin oyuncuların oturması gerek artık...en buyuk sorunumuz belkıde bu

futbol bitti ulkede statlar 10 bin kisi gelmiyor. Basketboldaki gibi balkan igi falan yok mu soyle oraya girelim ben kazandıgımız mactan sonra bile zzevk almıyorum

Geri
Üst Alt