STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

brumayı bu takıma monte eder orta sahada top çevirme yan pas taktigini bir yere bıraksa bu takım iş yapacak gerçekten.veysel kesinlikle sağ bek sol bek degil.sol bekte sabri oynasa daha iyi h.balta yerine.

Selcuk biraz toparlamis bugun, burak bildigin ayni. Ama az ofsayt ve az faule oynadi ve sasirti

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Hamit'in ileride top tutup oyunu tamamen sivas'ın kontrolüne bırakmadıgını görmüştür bazıları. Ama hamit yanlıs degisiklik, prandelli leş kaka istifa dimi? Hangi takımı tuttugunuza karar verin, yanlıs forumda oldugunuzun farkına varın. Antu'ya haydi

Taraftara helal olsun

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Prandelli'yi kutluyorum

Bruma'yı alsaydı Sivas çok daha fazla topa sahip olacaktı

ve baskıyla ikinci Golü atabilirdi

hamit mi engelledi baskıyı? bir pozisyon vardı hamit yetişemedi adamlar hucüma kalktı orada bruma olsa hucüm bizim olur, ya da hamit top saklamaya çalışırken kaptırdı yine tehlikeli geldiler

Beyler realiteyi unutmayın bu 3 puan önemliydi

Ama öyle ama böyle aldık

GSTV prandellinin aslanları yazmış.kanal da dalga geçiyor artık.

Bakın geçen sene Mancini de aynı hatayı yaptı. Biz ne zaman 3-5-2 oynasak sayısız pozisyon veriyoruz. Geçen sene Ajax'ın bebeleri 10 tane buldu. Bugün Sivas 8 tane.

3-5-2 oynatan, Bruma'yı almayı cesaret edemeyen Hoca bizim ligde iş yapmaz. Başka ligi bilemem ama burada bizi ileri taşıyamaz. Fiorentina ile 5.liğe oynamak gibi değil burada şampiyonluğa oynamak.

Prandelli yi tebrik ediyorum. 45 dk. kendi evimizde geriye yaslanıp sivası yendik. Aynı taktik dehasını arsenal deplasmanında da uygular umarım

Böyle kötü bir teknik direktör performansini en azindan bugün beklemiyorduk. Gercekten tam anlamiyla skandal. Daha degisiklik hakkimiz olsa ve yedekte 2-3 orta saha daha olsa onlari da alacakti.

Burak-Sneijder disinda hücum oyuncusu kalmadi takimda. Sneijder'e aciyorum, olan ona oldu. Fazla orta sahayla oyunu tutarim zihniyetindeki hocalarin artik günümüz futbolunda yeri yok. Dzemaili yerine Bruma girse en temizinden 4-2-3-1 oynar ve bu maci en az 4-1 falan alirdik. Sivas stoperleri bile orta cizgiye kadar geldi ama biz bir tane atamadik kontradan. Neden? Hizli bir futbolcumuz bile yok da ondan..

Geri
Üst Alt