STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

hamit mi engelledi baskıyı? bir pozisyon vardı hamit yetişemedi adamlar hucüma kalktı orada bruma olsa hucüm bizim olur, ya da hamit top saklamaya çalışırken kaptırdı yine tehlikeli geldiler

Evet Hamit gerekli zamanda gerekli hamleleri yaptı

Belki hızıyla Adam'ı yakalaması ama oyunu çok iyi soğuttu

Bence Bruma'yı alsa bu kadar etkili olamazdı

Melonun orta saha katkısını azaltmak saçma bir hareket olmuş 2. yarıyı izleyebildim sadece

dzemailiyi filan beğenmeyenler furkanı 11e istiyor. furkan kim arkadaşya allah aşkına furkan kim duygusal davranmayın yedekteymiş yazıkmış. aynısı umut gündoğan içinde diyordu bazıları. adam u21 maçında dökülüyordu bugün. ve takıma destek verin malzeme vermeyin şu yandaş medyaya daha ligin 4.haftası

Yahu hangi maçı izlediniz? ilk 15 dakikadan sonra Yekta girene kadar pek pozisyona giremeyen Sivas önce Yekta ile 3-4 Hamit'ten sonra bir 3-4 poziyona daha girdi. nerede tutuldu oyun?

Asıl sen hangi maçı izledin? Hamit girene kadar cicinho'nun ortalarıyla kaleyi bombardımana tutmuslardı, yalnızca semihin çok kolay çalım yemesiyle girdikleri bir pozisyon var baska yok

Bu takım bu zihniyet ve bu futbolla Arsenalden 3-7 arası gol yer.
O hızlı oyun çabuk paslara çaresizce bakarlar.

Özellikle son 20 25 dk takım kondisyon açısından bitiyor resmen ayakda duramıyor.

Liverpool faciası yasıyacağız diye korkuyorum

Okay Karacan: "Galatasaray taraftarına değinmeden edemeyeceğim; sezonun en etkili desteğini gösterdiler."

Yekta kadar boş oyuncu yok bu nasıl orta saha rakip oyuncu yektanin önünden elini kolunu sallaya sallaya gidiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55ten sonrası leş bi futbol oyuncuların ve prandellının Galatasarayı anlaması lazım..hayır gerıde beklesek pozısyon vermesek bısey demeyecem yıne mac 2 1 ken yedıgımız kontratak ı hıcbı futbol adamı anlatamaz bana...

Gelecegimiz için Prandelli gönderilmeli. İşimiz hiç iyi görünmüyor. Rezil bir hoca var tepemizde.

Hafızlarınızı tazeleyin lütfen. Mancini'nin geçen sene devre arası 3-5-2 oynattığı hazırlık maçlarını hatırlayın. Sayısız pozisyon veriyorduk.

Yine 3-5-2 ve yine sayısız pozisyon.

Saçmalık, saçmalık, saçmalık.

Yav gardaşlarım Allah aşkına toplanın birşey yapın şu adamı gönderin. Bu nasıl futbol bu nasıl diziliş bu nasıl takım. Birde millet Terime laf atar. Terim 8. takımı aldı 2 sene şampiyon yaptı. Mancini Şampiyon Takımı aldı zar zor 2. olduk. Bu adam 2. takımı alacak vallahi de billahi de bunun sonu 8. likten daha kötü.

Lan brumayi soksaydi daha cok top sahibi olcaklardi diyonus adanlarin ikinci yari 4 sutu var ceza sahasi icinde. Ataklari saymiyorum.bile eger bu Galatsaray bu halden daha rezil duruma dusecekse kapatalim dukkani.
O herife ragmen yenebildik. Dedim bi an aha isler yoluna girmeye basladi galiba. Sagolasin italyan hemen sinyali gorup o igrenc mentalitenize gecirttigin icin.
Ha futbolculars helal olsun yalniz iyi savastilar. Selcuk hep boyle ol lan biz seni hep boyle hirsli gormek istiyoruz iste.

Takim sanki bi ritm kazanmis gibi daha tempolu ve istekli oynadilar bence bunlar ilerisi icin iyiydi.

Cok elestirilen Burak ve Selçuk daha iyilerdi sacma sapan isler yapmadılar ve istekliydiler.

Olcan takima alismis gibi kalitesini de yavas yavaş gösteriyor ve bu macta da gayet iyiydi buda iyi birsey.

Chedjou cok formda, Tarik iyi bir transfer.

Sneijder takimi cok iyi yönlendirdi ben begendim.

Seyirciler cok iyiydi.

Guzel bir mac oldu ve bence ilerisi icin umut verdik.

Karamsar olmamak lazım.

Kotu olanlar;

Veysel kötüydü. Ofansif oynadığımız icin pozisyon vermemiz normal ama bunu daha aza indirmek lazım. Birde hocanin oyuncu degisiklikleri hataliydi.

Son olarak 3-5-2 olmaz bizde hoca sistemi değiştirmesi lazim.

★★★》☆

Son düzenleme:
4ff916cbe6c51157887e8ba7e604ed49_k.jpg

e6f0fd8846e902f01ba778459b691c1e_k.jpg

b3fe8789ab3b68cf11c8378dee65e215_k.jpg

ac6dcbc1de6f40f67f6c44fd2740e25d_k.jpg

934a997fa82b53129bea08b6db87c6bf_k.jpg

e1fec05e21cf373bf2110c53efe5cc9a_k.jpg

36a99c1d51a6dca96b9aca829b9d783e_k.jpg

ce9671a3a0bf7431b85a46cce7097fef_k.jpg

0baa83365e218f293f41192e96f486c0_k.jpg

Sivas bizden daha direncli takım.
Biz ilk yarıda mazotu harcamışız resmen. Yine maclar, hata aylar sonra kötü oyun izlemedik.

Olcan hucumda bizim en önemli oyuncumuzdur bu arada.

ben olcan bruma degısıklıgı beklıyordum acıkcası...bruma topu ayagında tutan ender oyunculardan hamıtı de kazanmak gerek ama zamanı degıldı bence...

hamit mi engelledi baskıyı? bir pozisyon vardı hamit yetişemedi adamlar hucüma kalktı orada bruma olsa hucüm bizim olur, ya da hamit top saklamaya çalışırken kaptırdı yine tehlikeli geldiler

Kendi evimizde top saklamak nedir? Kaldi ki bu 9 defans oyuncusuyla bile biz arkada sadece 3 oyuncuyu biraktik. Sanki sahadaki oyuncular hücum anlaminda cok becerikli de ileri gidiyorlar..

Bruma olsa en azindan bir ise yarar, hücumda etkili olurdu.. Hamit, Yekta, Selcuk, Hakan gibi isimler sürekli top üzerine top kaybetti.

Hamit'i de aldiktan sonra tek olumlu hareketler Tarik Camdal'a aitti. En azindan adam gecip orta acmayi falan düsündü.

Geri
Üst Alt