STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

reziliz uzatmaya gerek yok.sivasa bu kadar eziliyorsak konuşacak neyimiz var neyi savunuyoruz

Hamit degisikligi cok akkılıcaydı diyenleri FM 2015 oynamaya davet ediyorum

O oyunda o muthis taktik dehanızı gosterebilirsiniz.

hayatımda ilk defa bir td den bu kadar soğudum kime düşman ilan ederseniz edin yahu senin beklerin 3-5-2 oynayamaz.. sen bekin önünde kanat oynatacaksın türkiyede öyle bek yok

Rezil dediğimiz Serie A bizim lige 10 basar
senin o mantalitede oynaman için altyapıdan o saçma anlayışı edinmiş oyuncularla oynaman lazım ki oynasan bile italyan ekolünün artık miadı dolduğu gerçeği var ortada.kimse o rezil durağan futbolu izlemek istemez, hele bu coşkulu futbola alışmış Galatasaray taraftarıysa.

arsenal maçına çıkmasak da olur bu kadar ötü mantalitesi olan teknik direktör olamaz.orta sıralara oynayan takım zannediyor bu adam bizi.biri eski maçları izletsin.izlese de anlar mı bilmem ama.

böyle maclarda önemli olan 3 puan. Galatasarayimiz düzlüge cikacaktir en azindan az da olsa bir isik verdi takim.

7172dec8fc94db96b87680ea8ba8e06c_k.jpg

a6742e114b57adc572c05618d019692c_k.jpg

b161dfe61ae71d1999aedea9af9ffa53_k.jpg

da502a56cfcfbe7c6ab2b99464ecde4f_k.jpg

960c8381573b931ec4708434813558d1_k.jpg

Olcan niye gol sevincinden ayrildigini acikladi artik altinda birsey aramaz kimse umarim. Adam takimda mutlu ve iyi işler yapacak.

★★★》☆

Evet son Hamit Değişikliğini çok mantıklı yaptı Prandelli

Ayrıca Sneijder'in ön libero'da oynaması da isabetlidir

Kısaca bugün Prandelli adına bazı iyi işler gördüm

Kendinizi kandırmayın bence Prandelliden cacık olmaz.

Ayrıca Sneijder cok yanlıs yerde oynatıldı. 2. yarı orta sahayı tamamen rakibe verdik. Hamit girdikten sonra kontra atak sansımızı da kaybettik. 10 dk. daha oynansa mac sivas beraberligi bulurdu

benim için önemli olan mentalitedir.atak yapamıyoruz kendi sahamızda ezliyoruz ve 3 dos ile oynuyoruz çok ilginç.

Ayağında top tutup ilerde pozisyon yarat iki tane adam var Wesley ve Melo defansta, bir tane duran top bir tane penaltı birde dzamaliinin şutu var. Birde kendi evimizde öyle rezil haldeyizde top saklamak için korner direğine giden burak. Rezilik ve Kepazelik. Birde utanmadan hamit değişikliğini savunanlar var. Ya kardeşim beyin var mı sizde?

Geri
Üst Alt