STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

Tellesi kadroya alip, Brumayi almadiğina göre, 3-5-2ye devam edecek gibi görünüyor. Yine puan kaybi olasi görünüyor.

a5fd02629d-16486.png

Eger Prandelli'yi biraz olsun taniyorsam bu kadroyla cikar. Sag bekte Hamit'in yerine baska birini de oynatabilir..

Veysel'inden vazgeçmez.Hamit'i Olcan'ın yerine oynatır.

bruma kafilede yok gelde kafayı yeme bayramıda zehir edecek bize belli oldu

Ben bu maç Bruma'dan sonra Sneijder sürprizi de bekliyorum. Sakatlanmaya yatkınlığı olan bir oyuncu olduğu için Prandelli iki gün arayla bir kez daha ilk 11'de başlatmayabilir. Bu durumda ilk 11'imizin aşağıdaki gibi olmasını isterim ama Prandelli Veysel'inden vazgeçmez.

Muslera
Tarık - Semih - Chedjou - Telles
Hamit - Melo - Selçuk - Olcan
Pandev - Burak
Sneijder oynayabilecekse de böyle olmalı:

Muslera
Hamit - Semih - Chedjou - Tarık
Selçuk - Melo - Dzemaili
Olcan - Burak - Sneijder

Ama tabii ki bu iki ilk 11'den birinin çıkma ihtimali %15 falan...

_______________Muslera
___________Melo Sneijder Semih
Veysel __Selcuk Yekta Xhemo__ HakanB.
___________Burak__Pandev

Senin ben teknik adam lisansını verenin, o lisansa imza atanın, senin eğitmini veren kurumun demirbaşlarının, o kuruma onay veren başkanın kaleminin ........

hikmet karaman > prondelli

Bayramı simdiden zehir edecek bu. Bruma nasil olmaz ya...

gene rezalet bir diziliş ve kadro çıkartacak galiba Prandelli.Bari çift forvet oynat şu takımı,Pandev-Burak yap bari,Ayrıca Bruma gibi en azından çok tehdit edici bir hamle oyuncusu kadroya almamak çok büyük saçmalıktır.Prandelli her hafta yeni saçmalıklar üretmeye devam ediyor.3-5-2 oynarsa bu onun buradaki son maçı olabilir.

forumda prandellininkinden daha saçma bir 11 dizebilecek üye yok ne yazık ki

Kadro iyi olursa alırız, olmazsa çok zor. Çünkü açıklarımız belli.

Artik lütfen Prandelli´yi gönderin ve bir Türk hoca getirin su takimin basina.

Ligde sampiyon olmak icin 2 seye ihtiyacimiz var. Dogru tercihler ve motivasyon. Lig icin kadroya güveniyorum ben.

Ama bu is Prandelli ile olmayacak. Taraftar olarak hep hakli cikiyoruz, yine cikacagiz. Is isten gecmesin.

Sneijder ve oynarsa Olcan bu maci alabilir, onun haricinde kimseden beklentim yok.

Beklenenin aksine rahat bir maç olacak, kazanırız yolumuza devam ederiz...

3-4 iyi sonuçta zaten bizim taraftar da sesini keser...Ben de hocanın gitmesini istiyorum da sürekli vır vır vır saçmalamıyorum...Bruma'yı kadroya almıyorsa vardır bir bildiği...

olcanın yerinde olsam lesh ötesi oynarım düşün mükemmel bir maç çıkarıcaksın hocan sonra seni cl de yedek bırakıcak sonra ligde çık bir daha aynı oyunu oyna diyecek oyuncu piskolojisinden bir haber bu prondelli topçular rezil ötesi bir oyunla şutlayacak bunu yarın..

Beyler ben maça gitmek istiyorum ama passolig kartım yok almadım , müracaat da etmedim...

Bu maçı izleme imkanım var mı ? Tek maçlık e-biletler satılıyor mu ? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim...

Olcan, Bruma, Pandev gibilerini zaman zaman kadro disi birakan ve Yekta, Selcuk, Burak, Veysel gibi yeteneksizleri tutan bir hocamiz var

Geri
Üst Alt