STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

GS cumartesi 18:30
FB cumartesi 21:00

Bizimle dalga mi geciyor bunlar

Rakibimiz suat altın inşaat kayseri erciyesspor :) Fener içerde konya'ya bjk de deplesmanda balıkesire puan kaybetme ihtimalleri çok yüksek. Altın değerindeki 3 puanı rahat alırız umarım :(

Bence tam tersi rakiplerimizin puan alma şansları çok yüksek..Fenerin evinde kolay kolay puan vereceğini sanmam hakemler müsaade etmez..Balıkesir berbt bir takım bizim maçta pozisyonları bile olmadı tamamen şansa 2 gol attılar ha iyi savunma yapıyorlar hakkını verelim..Bjk iilk yarım saat 1-0 yaparsa Balkes çözülür.. Biz Muslera-Ched-Semih-Veysel-Tarık Yekta-Melo-Sno Bruma-Olcan- Burak 11'i ile çıkarsak Anadolu takımlarına kolay kolay puan kaybetmeyiz..

Böyle maclarda puan kaybetmeyelim artik. Galatasaray böyle takimlari rotasyon yaparak bile yenmeli aslinda.

Bu genis kadrolari bosuna kurmuyoruz. Ama takimin durumu ortada oldugu icin rotasyon imkani da olmuyor.

Insallah kazaniriz. Rakipler kazanacak bu hafta cünkü.

Bence tam tersi rakiplerimizin puan alma şansları çok yüksek..Fenerin evinde kolay kolay puan vereceğini sanmam hakemler müsaade etmez..Balıkesir berbt bir takım bizim maçta pozisyonları bile olmadı tamamen şansa 2 gol attılar ha iyi savunma yapıyorlar hakkını verelim..Bjk iilk yarım saat 1-0 yaparsa Balkes çözülür.. Biz Muslera-Ched-Semih-Veysel-Tarık Yekta-Melo-Sno Bruma-Olcan- Burak 11'i ile çıkarsak Anadolu takımlarına kolay kolay puan kaybetmeyiz..

Bizim galip gelme olasılığımız diğerlerine göre daha yüksek bence. Fener pozisyona bile giremiyor kendi evi olsun deplasman olsun. Geçen sene bi forvetleri vardı şimdi onlarda yok.Defansları berbat. Tribünleri de etkili değil. Bu sene çok puan kaybedecekler evlerinde.

beşiktaşın ne yapacağını tam kestiremiyorum ama balıkesire güveniyorum. Balıkesir şimdilik iyi , yavaş yavaş o da düşüşe geçer.

bizim arsenal maçı skorundan korkuyorum sadece.

Peki biz Carsamba Cumartesi oynuyoruz. Besiktas da Persembe Pazar mi oynuyor? Yoksa pazartesi mi?

Bu macin pazartesi gunu olmasi lazim.

Kayseri deplasmanlarindan hep mutlu döndük genelde inş. Gene öle olur.

Bunu ve Fenerbahce macini kazanirsak onumuz ciddi manada acilir.

Vleminckx,Edinho,Necati ve İlhan Parlak varmış hücum hatlarında.UEFA'ya oynayabilecek bir kadroları var.

Fener'in Avrupa maçı yokken bu hafta bizden sonra oynayacak..

kayseri bize her zamanuğurlu gelmiştir ama bu sefer hem CL maçından 3 gün sonra olması, hem takımın gol kısırlığı hem yeni sistemin dezavantajları hemde erciyesin ofansif gücü eklenince muhtemelen yeniliriz yada beraberlik olur diye düşünüyorum.

Yönetimin pazar gününe alınması için girişimde bulunması gerekir. Ama pek de akıllarında yok gibi.

Geri
Üst Alt