STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

BuraK ın tek forvet oynayamayacağını bilmeyen hala onu tek forvet oynatan koyan adamla tartışmam kaale bile almam..

GS 442 oynar abicim. Bu kadar basit.
Anadolu takımları kimdir ya . Neden korkuosun tek forvet çıkıyorsun. Tek forvet Burakla çıktığın için her atağın ya ofsayt ya faul yada duvar gibi geri geliyor.

Oyna Pandev - Burak ile hem Burak rahatlasın .
Pandeve atacaksın ilk topları . Top saklayabilen sırtı dönük oynayabilen bir adam.

Sneijder melo oyna bak gör 2 orta saha hem savunma hem hucum nasıl yapıyor. Oyun nasıl kuruluyor.
Sneijder melo yanyana oynasın melonun ofansif gücüde artar.

Solda Olcan sağda bruma bir alışsınlar bak nasıl yardırıyorlar.
bu adamlara sadece top rakipteyken nasıl alan daraltacağını savunma yapacağını anlat .
Bu takım pandev sayesinde ileride top tutar .
Melo-Sneijder sayesinde dikine hızlı oynar.
Bruma+Olcan+Burak koşularıyla çok pozisyon bulur...

İddia ediyorum şu kadro 3 maç üst üste çıksın çok başarılı sonuçlar alır içeride dışarıda türkiye liginde.

Neden chedi değil muslera yı kesdiğime gelince.
Ched takımdaki ayagına hakim tek defans . defansdan top çıkarmak onun işi . çokda güzel yapar.
Atacağı adamlar belli. Zan Hakan denersek bu sefer çok geri gelmeleri gerekir sneijder ve melonun olmaz...

Şu kadro yu bir yazabilse Prandelli ahh ahh

''Alan daraltma'' dan ne anladığını bilemem de, öyle lafla anlatmakla olmaz o iş!...

Hatlar arası mesafeyi azaltmak (Takım boyunu kısaltmak) la yapabilirsin alan daraltmayı ki bu takımın en önemli zaafiyeti tam da bu konuda ortaya çıkıyor...Kollektif anlayışı ilkel, oyun zekası ve konsantrasyonu kısıtlı, fiziksel olarak yetersiz oyuncularla yapılabilecek bir iş değil...Prandelli de bunu gördüğü için farklı arayışlar içine girdi de bulduğu dahiyane (!) çözümler durumun vahametini daha da artırdı...

Takım, çokça mevkide kalite noksanlığı ve oyuncuların birbirini tamamlayacak özelliklerde olmamasının sıkıntılarını çekiyor, kilit noktanın ''Beklerin yetersizliği'' olduğu düşüncesindeyim...Bu beklerle bu takım hiçbir diziliş ve oyuncu tercihiyle -Maç kazansa bile- istikrarlı bir şekilde iyi futbol oynayamaz...

Kesinlikle 3lü savunma oynatmayacak hoca.%100 eminim.

Hala Burak yazılıyor defolup gidemedi bu bela.

Hoca yine döktürür gibi. Telles ve Pandev ilk 18'de olmaz, Olcan ve Bruma oynamaz oynarsa belki forvette oynatır, Veysel bankosu, Selçuk-Dzemaili-Burak banko, Melo stoper, Sneijder ön libero, Hamit de bankosu olacak gibi yedekten en büyük kozu olur, Yekta yine en önemli kozlarından biri olur. Artık gülüyorum ya tabi ki hoca bu faciadan sonra dediklerimi yapmaz ama yinede panik yapmıyor değilim. Bu şekilde çıkarsa eğer Florya'ya giderim.

Delli'den daha iyi bir kadro kurduğuma eminim. Çamlık yerine Eboue daha iyi giderdi de yabancı sınırı var. Cheju yine sapıtırsa Zan bile işe yarayacaktır.

Son düzenleme:
takımdan o kadar soğudumki maçı izlemek bile içimden gelmiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
-----------------Muslera---------------
Tarık-------Chedjou---Semih-------Hakan
------------Hamit----Melo--------------
--Olcan--------------------Sneijder----
------------Pandev----Burak-----------
bu şekil bir 11 le çıkarsa iyi bir futbol oynayabilir takım ama gene Prandelli nasıl saçmalayacak göreceğiz.

pradelli kovulmadan bu takım kazanamaz

bu adam kovulana kadar ligde geriye düsmeyiz ins

destek zamanı
galatasaray_gol_sevinci.jpg

Derbi öncesi taktik teknik ne olursa olsun bu maçı kazanmak zorundayız..

----------------Muslera--------------

Hamit----Chedjou------Semih------Tarık

Olcan------Melo-----Selçuk------Bruma

----------------Sneijder--------------

----------------Burak----------------

bizim kadromuz herkesten iyi.hoca gidene kadar aynı sistem olsa dahi desteği esirgemeyin.bu sene şampiyon olucaz.:hat:

Onur Kivrak en az 6 ay yok. Cok yazik olmus. Cok sevdigim bir Karsiyakaliydi, cok uzuldum sakatligina. Umarim eskisi gibi döner sakatliktan, Ts nin işi cok zor artik bu sakatliktan sonra.

Cikabilecek en iyi, en dengeli kadro budur.

Muslera
Tarik Ched Semih Telles
Hamit Melo Selçuk Olcan
Sneijder
Burak

Kanatlari otobana cevirebiliriz, merkezde problem yasamayiz. Herkes yerinde, kendi mevkisinde oynar.
Ama tabiki Prandelli hayatta düşünmez böyle bir 11.

----------------Muslera--------------

Tarık----Chedjou------Semih------Balta

Olcan------Melo-----Selçuk------Bruma

----------------Sneijder--------------

----------------Burak----------------

Balta ya bayıldığımdan değil...Tarık sağbekte daha verimli olacaktır; Hamit bir kaç pozisyonda -Eski zamanlarındaki gibi- sırtını rakibe yaslayabildi diye abartmıyor musunuz?...

Balta ya bayıldığımdan değil...Tarık sağbekte daha verimli olacaktır; Hamit bir kaç pozisyonda -Eski zamanlarındaki gibi- sırtını rakibe yaslayabildi diye abartmıyor musunuz?...

Bana kalsa ortada oynatırım Hamit'i ama şu an ki form durumuna göre beklerimiz böyle olmalı gibi geliyor bana. Balta da dikkate değer bir öneri.

açıkçası ben doğru sistemle oynayan bi GS için zor bi maç göremiyorum bu sezon ligde.hazır bi pandevin,olcan ve beleşçi burakla yapacaklarına dayanamaz rakipler.yerinde oynayan bi dzemali ki!(sivas maçında 3-5-2 de yerinde oynamadı ama tarığın kaybettiği toptan sonra geriye koşandı,yetişemese de..gayet iyi önlibero)çok faydalı olur.sorun şu an bruma ,onu kazanmamız lazım.

Geri
Üst Alt