STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

hoca bizim görmedigimiz neyi görüyor acaba Yasinde

yasin çok kötü bir oyuncu olmasına rağmen sınır yüzünden başka çare yok,ilk kez doğru bir kadro.
fark atarız

sınır yüzünden? Telles gibi etkisiz elemanı almayıp Bruma'yı alabilirdi
Ayrıca Yasin oynadığı tüm maçlarda vasattı. Emre Çolak oynayabilir orda. Hamit sağa geçebilir ,Olcan sola. Bir sürü seçenek var

bolad

camdal -- chedjout -- gunter --- tellez

bruma --- melo --- sneijder --- odin

yimmaz ---- bulud

howz it

Melo kart sınırında ve haftaya Fener maçı var.

kalkip cihazi bile acasim yok

sınır yüzünden? Telles gibi etkisiz elemanı almayıp Bruma'yı alabilirdi
Ayrıca Yasin oynadığı tüm maçlarda vasattı. Emre Çolak oynayabilir orda. Hamit sağa geçebilir ,Olcan sola. Bir sürü seçenek var
haklısın belki,prandelinin çok kötü bir hoca olduğunu söylüyorum zaten.
ayrıca yasin ilk transfer olduğunda çoğunluk sevinirken çok kötü bir oyuncu olduğunu söyleyen yine bendim.
en azından garip garip 3-6-0 vs... tarzı birşeyle çıkmamış,erciyes zayıf bir takım.

Adam Bruma ve Olcanı aynı anda oynatmıyor inanılır gibi değil.Yasin ancak anadolu topcusu olur.Bizde oynayacak düzeyde değil.Bundan sonraki mactada Brumayı alır Olcanı kadro dışı bırakır.Şu forumdan 1 kişiyi görevlendirsek bu adamdan çok daha iyi kadro kurup sahaya sürer.

Melo kart sınırında değil sadece yekta sınırda.Oda 2.yarı girer ve görür inşallah kartı.

Kadroyu beğendim.Sonunda 4-2-3-1 e dönmemizde sevindirici. Telles-Hakan ve Yasin-Bruma değişikliği de olsaydı tadından yenmezdi.
Herkese hayırlı bayramlar..

keske bruma da olsaydi en azindan yedekten girerdi :sorrow: neyse yinede kazaniriz bence

bu mal lig tv neden snejder ve Selçuk inanın yerlerini değiştirmiş

Prandelli geldiğinden beri en iyi kadroyu çıkarmış.Hakkını vermeliyim.

haklısın belki,prandelinin çok kötü bir hoca olduğunu söylüyorum zaten.
ayrıca yasin ilk transfer olduğunda çoğunluk sevinirken çok kötü bir oyuncu olduğunu söyleyen yine bendim.
en azından garip garip 3-6-0 vs... tarzı birşeyle çıkmamış,erciyes zayıf bir takım.

Aynı şekilde bende Yasin transferini çok eleştirdim. Erciyes için iyi bir oyuncu olabilir ama bizim standartlarımızda yedek kulübesinde bile olamayacak bir oyuncu.
Dediğin gibi en azından taktik , sistem normal bugün. Garip fantezilere gitmemiş.

Geri
Üst Alt