STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

kadroyu gördükten sonra umudum artmis bulunmakta...

maci alacaz gibi duruyor kagit üzerinde.

bu prandelli illa bi kıllık yapacak yoksa rahat batıyor. şimdi sneijder ile selçuğun yerini değiştirdiği için kendini marjinal, dahi falan mı sanıyor bu adam. vazgeç bu sistem değiştirmekten ve oyuncularının yerini değiştirmekten

10672270_816061258452571_5373518266619928100_n.jpg

Bakalım selçuk bey forver arkası neler yapıcak. Farkı görücekmiyiz acaba !!''

Sneijderi CMde oynatmak bana göre harika bir fikir. Pas trafiğini cok iyi yönetir. Cok fazla da bos alan bulur. Sut atma sansi daha fazla.Tempoyu da artirir.

Son düzenleme:
cikabilecek en iyi sistem ve en iyi kadrolardan birtanesi ayrica Sneijderin ortasahada oynamasi pozitif etki edebilir

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijderi CMde oynatmak bana göre harika bir fikir. Pas trafiğini cok iyi yönetir. Cok fazla da bos alan bulur. Sut atma sansi daha fazla.Tempoyu da artirir.

Sneijderi dünyanın hiç bir yerinde hiç bir Td Cm oynatmaz.Football Manager'de bile oynatsan yardımcı td uyarır seni :D Sneijder Amc için yaratılmış.

Selçuk'u forvet arkasına alıp, Sneijder'ı önliberoya çekmek ; Traktörü drag yarışına gönderip, Ferarriyi tarla sürmeye göndermek gibi birşey olacak.
Elinde zibilyon tane önlibero dururken hücumda belkide en etkili silah olarak görülen Sneijder'ı... :red:

Kimse dememiş, iş yine bana düştü...Stad boş, hemde bomboş! ;(...

Tamam vurmayın, kaçtım ben! :P...

Selcuk´un formunu yükseltmek icin onu öne cekmis olabilir.

"Arkaya cektik, formu düstü" muhabbeti vardi ya

Skor tahmini 1-3

Elbet tutucak :o

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selçuk'u forvet arkasına alıp, Sneijder'ı önliberoya çekmek ; Traktörü drag yarışına gönderip, Ferarriyi tarla sürmeye göndermek gibi birşey olacak.
Elinde zibilyon tane önlibero dururken hücumda belkide en etkili silah olarak görülen Sneijder'ı... :red:
Bundan sonraki zamanın huzur içinde geçsin abi prandelli gidene kadar vazgeç bu sevdadan

Gecen sene bu stat full cekmisti

futbol zevkimizin de icine ettiler!

Geri
Üst Alt