STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

Kıpırdanıyoruz ama bilinçsiz. Gol pozisyonuna girmek çok zorlaştı bizim için....Gerçi birazda şans olacak, top bizimkilerin önüne düşecek kale önünde.

Sneijder henüz formunu bulamadı.

Yasin ve Telles ciksin Pandev ve Hamit girsin. Tarik sol beke gecsin Burak sol kanat ve Pandev tek forvet.

En mantiklisi bu.

Ayaginda top tutacak bi adam lazim forvette duvara atiyoruz butun toplari

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan 40 yaşındaki Neco 10 tane Burak eder; Neco forvetimiz olsaydı En az 2-0'dı maç...

Telles Yasin Burak yine rezil otesi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Telles - pandev, yasin- hakan yapsa iyi olur sanki. Yasin cok top oldurdu.

"yan pas geri pas yan pas geri pas yan pas geri pas. Verdigin pas, takiminin o andaki oyun durumunu bir adim ilerletmiyorsa, o pas, luzumsuz pas."

Hincal Uluc. 2012. :)

Son düzenleme:
eskisi kadar rezil degiliz ama iyide degiliz. sadece bu macta eskisi gibi anadolu takimi seviyemizin biraz ustund cikip bi trabzonspor seviyesine ulasmaya basliyoruz

Rakip Erciyes ulan ruhsuzlar, toparlanın alın şu maçı.Anadolu takımından farkları yok.

Bu takımın ihtiyacı olan eli maşalı bi hoca, bu çok açık.Asker gibi idman yaptıracaksın bunlara.Sinir hastası olacak taraftar bunlar yüzünden.

Telles , Yasin gibi oyuncular Erciyes'te oynar ancak. Aynı şekilde Yekta.. İyi en azından Yekta'yı oynatmadı. Bruma ve Hamit 11'de olmalıydı.. Ayrıca bu yoklukta Emre Çolak bile fark yaratabilir. 2.yarı Umut/Pandev + Hamit'i alabilir..

allah affetsin burak maçın başında sakatlanınca içimde inanılmaz ve engel olamadığım bi sevinç oluştu. ben ki rakip takımdaki oyuncuların sakatlanmasına bile sevinemeyen biri olarak. okadar nefret ediyorum yani

Size tüm samimiyetimle söylüyorum; Adamların golcüsü benim golcümden daha tehlikeli geliyor.
Aslında bir takımın o sezonki hali için sahadaki 11 e değil kenara bakmak lazım. Onun kalitesi sezon için az çok işaret verir.

ercgs.png

Ayrıca şu Yasin bile 2 top aldı ikisi de ofsayt değildi, Burak olsaydı kesinlikle ofsayt olurdu.

Pandev, Umut ve Hamit oyuna girmeli. Tellesin kanadi otobana döndü. Sneijder kosmuyor, geriye dönmüyor. Hollandada en fazla kosan oyunculardan birisi, burada yürüyor. Melo ve Sneijder 2lisiyle ortasahada cok bos alan veriyoruz. Yine hucum planimiz ayni. Kenar ortalariyla oynuyoruz, tek forvette Burak var. Umut Burak ve Pandev yap madem hucum plani bu.

4-4-2ye dönersek bu maci kazaniriz, yoksa bu maci kazanmayi birakalim, kaybetme olasiliğimiz cok yüksek.

Yasin üstüne üstüne vur bilader hatta suratına nişan al topu.

Prandelli td falan degilde bizdede kalburustu oyuncu yok arkadas. Melo olcan sneijder vasat oynadımı mourinhoyu getir bu takım mac kazanamaz. Bu takımın tek sansı var. Yabancı hkkını derbi macları harıc musleradan yana kullanmayacak mesela soyle

Sinan
Tarık-Semih-Chedjou-Hakan
Olcan-Melo-Selcuk-Bruma
Pandev-Sneijder

Geri
Üst Alt