STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

Size tüm samimiyetimle söylüyorum; Adamların golcüsü benim golcümden daha tehlikeli geliyor.
Aslında bir takımın o sezonki hali için sahadaki 11 e değil kenara bakmak lazım. Onun kalitesi sezon için az çok işaret verir.

ercgs.png

adamların yedeklerinde vleminks ve ibricic var gülermisin ağlar mısın ?

hamit ve pandev girmeli...sonra da dzemalli.

Yasinin yerine Emre Çolak bile oynar ne işi var bu adamın ilk 11 de

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tellesle burak çıksın, pandev ve hamit/veysel girsin. Burakla bu iş gitmez.

prandelli nin suçu çokta bu takim da çok yetenek fakiri var be.

bu leblebi gibi takima bile gol atamiyoruzya artik ne deyim durumumuzu cok iyi acikliyor..

İlle bir tuhaflık yapacak bu hocalar ya, insan şaşırıyor gerçekten. Yasin'in bu takımda işi yok, bunu anlamak çok mu zor?

Bunlar 2.yarı 1 tanede gol yer yeniliriz büyük ihtimal.Erciyes takımına bir tane organize atakla hucüm edemedik 45 dakka.Hamit girip telles çıkmalı.Tarık sola gecsin en azından 2 kanattdan daha verimli oluruz.Tellesin kanat resmen boş.Pandevde yasinin yerine girsin bu mac 2 3 e gitmesse bende bişey bilmiyorum.Ama bunlari düşünecek hoca maalesef kenarda yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bülent Hoca yenelim diye elenden geleni yapıyo

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sezon öncesi para yok bari almeida yı alalım demiştim, forum da 10 sayfa tepki göstermişti.Hatta direk yönetim istifa etsin diyen bile vardı Almeida gelirse.O da kazma ama hiç değilse havadan oyunu var.

Burakla mutlu olsun o istifacılar. O kekolar balotelli veya ibrahimoviçi alabileceğimizi sanıyorlardı. Dünyadan haberleri yok ki.

bırakın bu işleri şimdi ikinci yarı burak denen arkadaş bala g..te bi gol atar başlar burdakiler krallın golü diye biz çok tabelacı milletiz

öyle olmasak attığı bala g..te gollere aldanıp bu forvetle lige girmezdik.

Sezon öncesi para yok bari almeida yı alalım demiştim, forum da 10 sayfa tepki göstermişti.Hatta direk yönetim istifa etsin diyen bile vardı Almeida gelirse.O da kazma ama hiç değilse havadan oyunu var.
Renkdaş cünki herkes hedefi yüksek tuttuğu için doumbialar campbell lar beklenirken almeidanin adı geçince forum taarruza geciodu

Iki forvet oynamamız lazım Burak tek başına beceremiyor iki kişi araya alıp dağıtıyorlar ya da Burak ofsayta düşüyor iki forvet oynarsak en azından rakibin defansını böleriz araya sneijder melo girer

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt