Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.757
- 1.666
- 1.328
Bence volkan oynamıycak salağa yatacak gibi geliyor bana.Ayi ile serefsiz antrenmalara cikiyormus. Oynarlar herhalde ikiside.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence volkan oynamıycak salağa yatacak gibi geliyor bana.Ayi ile serefsiz antrenmalara cikiyormus. Oynarlar herhalde ikiside.
Birader ultraslanın elinde zaten zibil gibi kombine var. Biz gelmiyoruz protesto edecez deseler otomatikmen 10-15 bin boşluk oluşuyor. Bu protesto işi bir tek bizim takıma zarar veriyor. Baksana diğerlerinin umrunda bile değil. Benim için Fener maçında imkanı olup ta takımını yalnız bırakan taraftar taraftar değildir. Biz anadoludayken Fener maçlarında saatler kala formamızı giyer kahvelere, evlere doluşurduk. Şimdi millet elinin tersiyle itiyor...Yapma uğur sende bak göreceksin o stad full olucak.
Oynasın oynasın daha hesap görülecek o ayı ileBence volkan oynamıycak salağa yatacak gibi geliyor bana.
metro mac günü kapalıymıs,stad dolmaması icin hersey yapılıyor
İmzamı atarımStat dolmalı. Protesto'yu başka maçta yapsınlar. Derbi lan bu.
Kardes bu maçta ultraslan protesto etmiycek duyduguma göre Relax olBirader ultraslanın elinde zaten zibil gibi kombine var. Biz gelmiyoruz protesto edecez deseler otomatikmen 10-15 bin boşluk oluşuyor. Bu protesto işi bir tek bizim takıma zarar veriyor. Baksana diğerlerinin umrunda bile değil. Benim için Fener maçında imkanı olup ta takımını yalnız bırakan taraftar taraftar değildir. Biz anadoludayken Fener maçlarında saatler kala formamızı giyer kahvelere, evlere doluşurduk. Şimdi millet elinin tersiyle itiyor...
Hacı öyle olursa efsane olur yaKardes bu maçta ultraslan protesto etmiycek duyduguma göre Relax ol

Relax relaxHacı öyle olursa efsane olur ya![]()