STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Yapma uğur sende bak göreceksin o stad full olucak.
Birader ultraslanın elinde zaten zibil gibi kombine var. Biz gelmiyoruz protesto edecez deseler otomatikmen 10-15 bin boşluk oluşuyor. Bu protesto işi bir tek bizim takıma zarar veriyor. Baksana diğerlerinin umrunda bile değil. Benim için Fener maçında imkanı olup ta takımını yalnız bırakan taraftar taraftar değildir. Biz anadoludayken Fener maçlarında saatler kala formamızı giyer kahvelere, evlere doluşurduk. Şimdi millet elinin tersiyle itiyor...

Ciddi ciddi bu maçın tam dolu olmayan tribünler önünde oynanma ihtimali var. Şampiyonluk şansımız kalmadığında oynanan Fener maçlarında bile böyle bir ihtimal komik gelirdi eskiden..

Stat dolmalı. Protesto'yu başka maçta yapsınlar. Derbi lan bu.

metro mac günü kapalıymıs,stad dolmaması icin hersey yapılıyor

Melo sari kart görürse hemen degistirmek lazim.
11 adamla bitirmek lazim maçi

Böyle cikacak Prandelli bence:

__________________Muslera______________

____Tarik______Semih_____Chedjou______Telles_______

___________________Melo________________________

_____________Hamit______Selcuk________________

________Olcan_______________Sneijder___________

________________Burak (Umut)___________________

İlk defa bir Fenerbahçe maçında tribünlerde boşluklar göreceğiz.

Birader ultraslanın elinde zaten zibil gibi kombine var. Biz gelmiyoruz protesto edecez deseler otomatikmen 10-15 bin boşluk oluşuyor. Bu protesto işi bir tek bizim takıma zarar veriyor. Baksana diğerlerinin umrunda bile değil. Benim için Fener maçında imkanı olup ta takımını yalnız bırakan taraftar taraftar değildir. Biz anadoludayken Fener maçlarında saatler kala formamızı giyer kahvelere, evlere doluşurduk. Şimdi millet elinin tersiyle itiyor...
Kardes bu maçta ultraslan protesto etmiycek duyduguma göre Relax ol

Ilk 30 dakika da deli gibi pres yapip golu bulmamiz lazim.
Ondan sonra kontra atakla Fenev'i dagitabiliriz.

Çok ilginç ya. Kazansakta kaybetsekte çok da umrumda olmayacak gibi hissediyorum.

Geri
Üst Alt