STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

B0P67ySIMAACqWK.jpg

Yalnız bu kadroda Sneijder; Şahin Doğanlardan kurulu bir araç filosundaki BMW X5 gibi kalıyor...
Nasıl kadro kurmaktır. Nasıl oyun anlayışıdır. Cidden çok üzücü

Maci ESPN Brazilde izledim. Cok kötüydük. Sneijder olmasaydi maci kazanamazdik. Prandelli, artik Umut, Emre C., Hamit ve Brumaya daha fazla sans vermeli. Su ana kadar tek hatasi, Selcuk, Sneijder ve Burakli bir oyun plan ve hucum plani yaratmak icin cok israr etmesi. 4-3-2-1 denedi, sonra 3-5-2 denedi, sonra Sneijderi CM oynatti.

Bunu dedikten sonra spiker yorumu vs. kanal ile ilgili birşey söyleyeceksin sandım :D

Prandelli'nin tercumanını tercüme edecek bir babayiğit aranıyor :D

Hunharca

-Tapatalk-

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1413658113899.webp
    uploadfromtaptalk1413658113899.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 127
galibiyette tüm oyuncuların payı hakkı var. bencede başlığı düzeltin
Hayır hiçbir katkıları olmadı. Sniejder olmasaydı bu maçı kazanamazdık. Goller dışında pozisyonumuz yok. Sniejderin bir, iki şutu dışında ezik oynadık.

Bırakın adamı onure edelim. Bence çokta güzel olmuş başlık.

GT-I9300 Tapatalk

SNEIJDER: "VOLKAN, HEP ZAMAN GEÇİRMEYE ÇALIŞTI. BEN DE SON DAKİKALARDA ATTIĞIM İKİ GOLLE ONU CEZALANDIRDIM"

:asd22:

Bu arada 4 yabancı ile oynadık 2. yarının bir bölümünde. Hocamız gerçekten tuhaf bir adam, acilen kovmak lazım :red:

[video=youtube;YHeugH0hA8k]https://www.youtube.com/watch?v=YHeugH0hA8k[/video]

Dinleyin kuşlar

Alves atılmasaydı bu maçı alamazdık. hatta alves atılmasına rağmen bu maçı alamazdık, çünkü 10 kişilik fbye karşı bile iyi oynamadık. son yıllarda izlediğim en kötü fenerbahçe maçımızı oynadık. buna rağmen sneijderin mükemmel golleri bizi daha doğrusu hocayı kurtardı. şimdi kasıla kasıla konuşacaktır, utanılacak bir galatasaray çıkardığı halde. sneijderin golleri olağanüstüydü ama biz çok kötü oynuyoruz bu gerçek değişmedi. prandelli alvese ve sneijdere dua etsin.

Geri
Üst Alt