STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Ahh keske 12/13deki takim kadar iyi takimiz olsaydi da su Fenevlilere en az 5 gol atsaydik.

Maça gitmek istiyorum, passolig kartım yok. Tek geçişlik kart oluyor falan diyorlardı var mı böyle bir şey bu maç için?
İlk defa gideceğim.

Kategori-6'dan bu maç için kombinesini benim passolig'e aktaracak varsa satın alabilirim komisyonlu olarak.

Maça gitmek istiyorum, passolig kartım yok. Tek geçişlik kart oluyor falan diyorlardı var mı böyle bir şey bu maç için?
İlk defa gideceğim.

Anderlecht maçında arkadaşın kombinesini benim passolig kartım elimde olmamasına rağmen tek geçişlik kartla halletmiştik. Ama passolig icin +30 TL ödüyorsun çıkartıyorlar gişelerde. 20 gün oldu hala gelmedi elime passolig kart, ama dediğim gibi kartın elinde olmaması sorun teşkil etmiyor, tek geçişlik kartla da girebilirsin maça.

Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Telles
Melo
Selçuk-Hamit
Olcan-Burak-Sneijder

11i ile çıkacagız gibi bir sakatlık olmazsa. Umarım kazanırız. Onlardan çok çok daha iyi bir takımız. inşallah güzel bir maç olacak bizim adımıza.

Stad full olmalı,
Ne olursa olsun 90 dakika takım desteklenmeli,
Küfürsüz bir şekilde fenerli oyuncular tek tek sinirlendirilmeli,
Takımı atağa kaldıracak şekilde tezahürat yapılmalı,
Oyuncular ve taraftar olarak Ne hakeme ne fenerasyona nede satılmış medyaya koz verecek işler yapılmamalı,
Her şey 3 puan için olmalı,
Yüksek konsatrasyon son dakikaya kadar sürmeli.
Yolunuz zafer olsun ASLANLAR.

Stad full olmalı,
Ne olursa olsun 90 dakika takım desteklenmeli,
Küfürsüz bir şekilde fenerli oyuncular tek tek sinirlendirilmeli,
Takımı atağa kaldıracak şekilde tezahürat yapılmalı,
Oyuncular ve taraftar olarak Ne hakeme ne fenerasyona nede satılmış medyaya koz verecek işler yapılmamalı,
Her şey 3 puan için olmalı,
Yüksek konsatrasyon son dakikaya kadar sürmeli.
Yolunuz zafer olsun ASLANLAR.
Dediklerinin hepsini yapar isek skor zaten tarihi olur abi.Onları 6-0'dan bile daha büyük bir farkla mağlup ederiz
Ama nerdeee bizde o birlik beraberlik.İnşallah dediğin gibi olur abi.

Dediklerinin hepsini yapar isek skor zaten tarihi olur abi.Onları 6-0'dan bile daha büyük bir farkla mağlup ederiz
Ama nerdeee bizde o birlik beraberlik.İnşallah dediğin gibi olur abi.

vallah eger öyle yenebilirsek koyun keserim.

ama bunlari kendi stadda yenseydik hayirlisiyla.

birden bayern münich oluyorlar s. saraçoglu da.

Masa başında değil, sahada oynanacak olan mücadelenin galibi GALATASARAY!

Gecen hafta umutsuzdum.

Su an bana tokatlayacagız gibi geliyor. Genelde ben icimden ne hissediyorsam mac oyle bitiyor. Tek farklı galibiyet geciyor icimden.

İcimden bir seste golu erken atarsak farka gidicez diyor. Hadi hayırlısı

Süpriz golcü çıkmazsa gol atamayız bence. Bizim gol atan ayaklarımız kötü aksine rakibin daha iyi. Ben çok karamsarım bu maç için. Umarım yeneriz.

GT-I9300 Tapatalk

Çakarsa Sneijder çakar. Yoksa birşey olmaz.

I am the one who knocks!

Formsuz olsakta, Fenerbahçe'yi ezeceğimizi düşünüyorum oyun ve skor olarak.

Olcan oynamalı.

Geri
Üst Alt