STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

En doğru sistem ve kadro bu olur tartışmasız! SELÇUK BURAK OLMAMALI!

muslera

tarık chedjou semih hakan

hamit melo dzemaili olcan

sneijder

umut

Ya 4-2-3-1 ya 4-3-3 oynatacak. Farketmez kanatlar iyi olsun alırız zaten bu 2 sistemlede.

4-2-3-1 oynarsak veya 4-1-4-1 kanatlar Hamit-Olcan olur. 4-3-3 oynarsak Olcan-Yasin.
Hamit oyuna girdikten sonra 4-4-1-1 oynadık ve Sneijder forvet arkası oynayınca bu sezonki belki en etkili futbolu o dakikalarda oynadık , yani takım işliyor gibi görünüyordu. Normalde 4-4-1-1 sağ kanat Hamit sol kanat Olcan olması lazım ama Prandelli kanatlarda ters ayaklı oyuncu tercih ediyor.

----------------------Muslera-------------------------
Tarık----------Chedjou----------Semih--------Telles
Olcan----------Melo-------------Selçuk--------Hamit
-----------------------Sneijder------------------------
-----------------------Burak---------------------------
Benim Prandelli'den beklediğim kadro bu.

umut dünkü performansından sonra bence bu maçın kilit adamı herşeyi değiştirebilir

umut dünkü performansından sonra bence bu maçın kilit adamı herşeyi değiştirebilir
Burak büyük maçlarda sahada olmuyor zaten. Bizde oynadığı sürece Fenere karşı gol atamadı. Bir tane penaltı dan attı ama onu saymıyorum oyun içinde yine yoktu o maçta çünkü.

Uzun lafın kısası Umut daha faydalı olur Buraka göre.

I am the one who knocks!

Ben sok beke yerli bir oyuncu koyar en ileriyede pabdevi yerlestiririm

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feneri kötü halinde yakaladık bence favoriyiz ama bilemiyorum.

Muslera
Tarık Semih Chedjou Hakan
Hamit Melo
Bruma Sneijder Olcan
Umut

Bence bu maçta Sinan Bolat ilk 11'de olmalı. Baktık ilk golü yiyoruz o zaman Muslera girer.

İlk 11'im de ;

-------------Sinan B.-----------
Tarık----Semih-----Şecu-----Hakan
--------------Melo-------------
Bruma-------Sneijder--------Olcan
--------Pandev----Umut--------

Beyler aranızda kombinesi olan vardır. Bir sorum olacak. Stada girerken gişelerde normal pasolig kartıyla mı yoksa arkasında koltuk numarası falan olan kombine kartıyla mı giriş yapılıyor. Klubü aradım onlar pasolig kartı diyor. Kombinesi olan bir arkadaşta kombine kartıyla giriş yaptığını söylüyor. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

-------------Muslera-------------
Tarık-----Chedjou--Semih----Hakan
----------Melo-----Hamit----------
---Pandev----Sneijder----Olcan----
--------------Umut---------------
hem ortasaha dirençli hemde hücum yönü fazla olan bir 11.

Umut´un kapasitesi belki sinirli, ancak yine de cok haksizlik yapildigini düsünüyorum. Oynadigi zamanlarda gol ortalamasi yüksek bir oyuncu kesinlikle.

Hem cok caliskan, hemde gördügüm en karakterli futbolculardan bir tanesi. Fenerbahce´yi de sever kendisi, Burak da riske edilmemis olur hem.

d62f396d6e-17748.png

Ben olsam Telles'e forma vermem, ofansta Yasin veya Hamit'i kullanmaktan daha mantikli bir hamle olur Pandev'i kullanmak.

Pandev'i 60'dan sonra Bruma ile degistirip Gökhan Gönül'ü ezmesini düsünebiliriz.

Beyler aranızda kombinesi olan vardır. Bir sorum olacak. Stada girerken gişelerde normal pasolig kartıyla mı yoksa arkasında koltuk numarası falan olan kombine kartıyla mı giriş yapılıyor. Klubü aradım onlar pasolig kartı diyor. Kombinesi olan bir arkadaşta kombine kartıyla giriş yaptığını söylüyor. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

koltuk no vs. yazan kartla giriş yapıyorum. kombine o zaten . diğeri deplasman vs. diğer maçlar için kullanılabilir .

Muslera

Tarık - Semih - Chedjou - Hakan

Melo - Selçuk

Olcan - Sneijder - Bruma

Burak (Umut)​

galatasaray fenerbahce 1.kategori koltuk durumları ( 11.10.2014 saat 23:38 itibariyle)

yeşil : koltuk müsait
kırmızı: dolu

Ekli dosyalar

• 1a.webp
    1a.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 1b.webp
    1b.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 1c.webp
    1c.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 113
  • 1f.webp
    1f.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 124
  • 1e.webp
    1e.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 1d.webp
    1d.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 1g.webp
    1g.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 1h.webp
    1h.webp
    17 KB · Görüntüleme: 47
galatasaray fenerbahce 2.kategori koltuk durumları ( 11.10.2014 saat 23:44 itibariyle)

Ekli dosyalar

• 2a.webp
    2a.webp
    12 KB · Görüntüleme: 45
  • 2b.webp
    2b.webp
    19 KB · Görüntüleme: 35
  • 2c.webp
    2c.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 87
Geri
Üst Alt