STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

trabzon fener maçı gibi tatsız birşey olur beraberliğe yatarlar
tabi rüyamda eziyorduk 2-0 bitmişti ilk yarı

Prandelli neden kendi sistemine futbolcu uydurmak yerine futbolcuya göre strateji belirlemiyorki. 3-5-2 dizilişini beceremiyoruz zaten futbolcularda pek memnun değil. 3 lü orta saha ve 3 lü defans, ön libero Sniejder, stoper Melo. Bunlar hazırlık kampında doğru dürüst denenmeden birden sahada uygulanmaya çalışılan şeyler. Biraz dayatma yapıyor gibi futbolculara. Prandelli futbolu kolaylaştıracağına zorlaştırıyor iyice.

Bu maçta kazanmak adına sadece fenerinde bizim gibi kötü oynaması dışında beni umutlandıran başka bişey yok.

GT-I9300 Tapatalk

emre oynasın iyi olur,melo biraz üzerine oynasa fener yine 10 kisi kalır

Burak yetişmezse işimiz Allah'a kalmıştır.. Bu Umut Bulut'un pili bitmiş.

Burak'in sakatligi ciddi degil, Fenere karsi Ilk 11'de olacak.

Ben yine tribündeki yerimi alacam. İnşallah dolu olur stad :(

Passolig ve biletlerin en az 120 tl olduğunu düşünürsek stadın dolma ihtimali biraz zayıf duruyo ama belli olmaz tabi.En düşük 120 tl ye bilet mi olur lan salak herifler ya.

Passolig ve biletlerin en az 120 tl olduğunu düşünürsek stadın dolma ihtimali biraz zayıf duruyo ama belli olmaz tabi.En düşük 120 tl ye bilet mi olur lan salak herifler ya.
Bence öylece böylede dolar o stad Erman benim tanıdigim izmirden 5 kişi gidiyor maça diyarbakirdan 2 tane akrabam gidiyor hatta yer bile kalmaz

Milli takimin oynadigi ruhsuz oyundan farksizin kalitesiz bir mac olur.

GSTV'de antrenman maçı var U21 takımı ile canlı yayın dakika 64 durum 2-2. Ayrıca ASpor'da İngiltere ve Türkiye A2 takımları arasında maç var daha yeni başladı.

Dogru duzgun taraftar olmaz buyuk ihtimal, olay cikartmak isteyenler olacaktir, stad dolmaz, oyuncular da kafalarinda rahat degil bana gore, hoca nasil oynatacagini bilmiyor hala, gol atacak oyuncu yok.

Yinede (sizlere sacma gelebilir) maci aliriz, ama nasil; oyuncular normal agresif olacak, yani abartmayacak, kirmizi yemicek, taraftar da uslu ama takimi atesleyecek, hoca da sacma sapan taktik/system ile maca baslamayacak. Ozaman 3 puani aliriz, aksi taktirde Fener alir.

Fener bu aralarda pek güçlü gözükmüyor ama Derbi de birden degisip beklemedigimiz sonuçlari alabiliyorlar.

Herkes 100% olmasi lazim.

Hamit, Selçuk yerine baslamali.

Sol kanadımızda yapılan faullere dikkat etmek lazım.Caner etkili frikik atıyor.Gerçi Muslera'nın bizde frikikten gol yediğine şahit olmadım ama olsun.

Geri
Üst Alt