STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Forumda niye aktif üye sayısı düştü ya. Eskiden en kıytırık voleybol maçlarında bile 7-8 sayfa olurdu şimdi derbi konusunda 34 sayfa zor çıkıyor ..

Açik konuşmak lazimsa Melo bu sezon pek güven veremiyor.

Sanki daha yavaş oldu, ve onun için daha çok faul yapiyor.

genelde pek şut da atmiyor

Forumda niye aktif üye sayısı düştü ya. Eskiden en kıytırık voleybol maçlarında bile 7-8 sayfa olurdu şimdi derbi konusunda 34 sayfa zor çıkıyor ..

bence alinan kötü sonuçlar ve aliştigimiz eski xenforo dizaynin gitmesi için aktif üye sayisi azaldi

Son düzenleme:
1 hafta önceden kalbim hızlı atardı şimdi yarın fener maçı varmış dedim kendi kendime gerçekten yok olmuş bazı şeyler 3 temmuzun meyvelerini yiyor türk futbolu resmen.. Kelle almadan da düzelmez play-of ile başlayan rezillik yeniden yargılanma saçmalığı ile devam ediyor.. Neyse yinede koyup geçelim şunlara biraz gülümsemeyi hakediyoruz en azından..

eger selçuk oynamaz ve mıllı maçta gördugumuz emre çolak oynarsa bruma ve olcanı kanatlarda oynatırsa bız bu macı alırız.ama aynı tıp orta sahalarla yan top futbolu oynatırsa bu ballı şikecıler 1 gol atıp yenıp gıder.

Beklenilenin aksine bi kadro cikaracakmis gibi geliyo ya hayirlisi

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Melo’suz kazanamıyor | Spor Haberleri

Su adamin degerini bilin artik, 1-2 mac kötü göründu diye asmayin.
Onsuz maclarda görebildik ki, Selcuk-Yekta-Dzemaili üclüsünü toplasan bi Melo etmiyorlar. En kötü hali bile katki veriyor.

Degerini biliyoruz da özellikle bu sezon iyi oynadigini söyleyemezsin.
Sirf bir kaç maç onsuz yeniliyoruz veya puan kaybediyoruz diye onu tanri ilan etmek saçma buluyorum.

Elbette önemli oyuncu, ama formsuz.

4-0 koyucaz diye hissediyorum. Maçtan sonra alıntılarım.

Haydi Bakalım. Erken Yatacagım Sabah Erkenden derbi için Uyanmak lazım. ! İyi geceler Renkdaşlar ! Alıcaz bu macı

Su sartlada melosuz galatasaray dusunulemez.
Musli, melo, sneijder banko oyuncularimiz olmali

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu koreografi olayına uyuz oluyorum. Maçtan önce koreogrfi yapıp maçta uyuyan taraftar profiline gerek yok, maçta rakibi baskı altına alsınlar yeter.

Selçuk yine taraftar beni elestiriyor diye aglarsa takimdan kovulmali.

Böyle ruhsuz oyunculara ihtiyacimiz yok

Tüpçü TRT HD kanalında röportaj veriyor yabancı sınırı hakkında konuşuyor.

Geri
Üst Alt