STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Sneijder'in sol kanat oynamasını kabul edebilirim. Zaten geçen sezonun büyük bir bölümünü sol kanatta geçirdi ve gollerinin büyük bir kısmını da o mevkide attı. Yani defansif ort. oynayacağına sol kanat oynasın en azından hücumda daha etkili olur diye düşünüyorum.

Eğer Sneijderi kanatta oynatmayı düşünüyorsa ;

Eğer Sneijder'i kanatta oynatmak istiyorsa bence 3'lü ortasaha yerine çift ortasaha ve forvet tercihi daha doğru olur. Burak kendisine atılan pasların %80'ini kontrol edemeyen bir forvet. En iyi yaptığı şey defans arkasına sarkıp kaleciyle birebir pozisyon yakalamak. Ancak rakip anadolü kulübü değil, her zaman defans arkasına iyi paslar atılmıyor veya atılsa bile Burak bunları gole çeviremiyor. İşte tam da bu nedenlerden dolayı Burak'la birlikte Pandev'in de oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu maçta 2 gerçek kanat oyuncuyla oynamak lazim, en etkili ancak o zaman oluyoruz.

Bruma-Wes-Olcan, forvet Umut.

[video=youtube;gz2s-Rm_n58]https://www.youtube.com/watch?v=gz2s-Rm_n58[/video]

Burak Yılmaz takımla birlikte ısındıktan sonra sağlık heyetinin gözetiminde özel bir çalışmaya tabi tutuldu.

yetişecek galiba.:(

Rüyamda 3-0 gördüm.Bir tanesi frikikten gelecek.

Bunlar tutmassa 1 ay foruma girmem.Geçen derbi skor tutmustu bilen bilir..

(inşallah tutar tutmassada yenelimde önemli değil 1-0 bile yensek yeter 1 ay girmem önemli değil :D )

Son düzenleme:
Burak yılmaz oynamazsa 2 sene aradan sonra iyi futbol oynama ihtimalimizin belireceği ve kazanma ihtimalimizin yüksek olduğu,oynarsa yine kazanabileceğimiz ama kesin olarak berbat oynayacağımız maç...

O değil de saatler geçtikçe heyecanım artıyor :) şu maç saati gelse de avazım çıktığı kadar bağırsam. Bir de protesto edilmese de ultraslan da gelse tadından yenmez :) #bugüngünlerdengalatasaray

Ntvspor derbi ile ilgili bir klip hazırlamış, bizden hep Eboue, Riera gibi ya kadro dışı kalmış, ya da takımdan ayrılmış adamları gösterip durmuşlar. Ne çeşit bir gerizekalı bunlar çözemedim.

(Muhtemel 11'e göre konuşuyorum) Şikecilerin Webo hariç diğer bütün oyuncuları defansif anlamda katkı veren oyuncular olur. Ona göre bir 11 ile çıkmalıyız orta saha üstünlüğü bizde olmalı. Daha öncede full defansif oyuncular ile çıkıp bizi zorlamışlardı.
Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Alper orta sahasına karşı. Melo, Hamit, Selçuk, Sneijder, Olcan gibi çıkmalıyız.

Bu maçta kalabalık orta sahalar bekliyorum 2 takımda da.Fener'de Topal-Emre-Meireles orta üçlüde,Alper solda veya sağda olabilir.Bizde ise Selçuk-Melo-Dzemaili ortada,Sneijder solda olabilir.Kısır bir maç olacağını düşünüyorum.

Biz burda istediğimiz kadar yazalım. Şöyle olursa bu olur, böyle olursa şu olur. Bu hoca defansif oynatıyor takımı. Kazanmak için çıkarız sahaya bu doğru ama öyle ısıran, devamlı baskı yapan, sürekli gol arayan bir takım göremeyeceğiz sahada. Bunları bilin sonra sükûtu hâyale uğramayın.

GT-I9300 Tapatalk

Şu şikecileri eze eze 3-1 yendiğimiz Melo'nun küçük Melosu ile gol attığı maçın tamamını nerden izleyebillirim?

Geri
Üst Alt