STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

İstediğimiz ve beklediğimiz kadro çıkmayacağı için: 1:0 olsun bizim olsun.

Yoksa şu şikecileri ezerek yenmenin tadından geçilmez tabiki.

I am the one who knocks!

ya 30 bin falan deniliyorda ben passoligin sitesinden baktığımda 600 liralık biletlerde belirgin boşluk var gibi sadece?

-------------Muslera-------------
Tarık----Chedjou--Semih----Hakan
---------Melo-----Hamit----------
-----Pandev--Sneijder--Olcan-----
--------------Umut--------------
şu kadro iş yapabilir aslında hem hucum hattı kaliteli hemde ortasahada iki tane dirençli oyuncu olur.Defansta 3 yabancı kontenjanı harcamak oldukça gereksiz,defansta fazla kontenjan harcamayıp hücumda veya orta sahada harcamak daha mantıklı.

Değişik bir atmosfer var. Sanki derbi yokmuş gibi bir hava var şu an her yerde. Futboldan soğutanlar utansın ne diyim.
Forvette umarım Pandev ya da Umut oynar. Yeneceğiz ben takıma güveniyorum. Haydi Aslanlar

Muslera
Tarik Chedjou Semih Hakan
Melo Selcuk
Olcan Sneijder Bruma
Burak

Kadro bu olsa %100 yeneriz ama Sinyor Prandelli gider en dandik kadroyu sahaya sürer..

Değişik bir atmosfer var. Sanki derbi yokmuş gibi bir hava var şu an her yerde. Futboldan soğutanlar utansın ne diyim.
Forvette umarım Pandev ya da Umut oynar. Yeneceğiz ben takıma güveniyorum. Haydi Aslanlar

hocan italyansa öyle olur.

hizli futbolu sevmiyorlar genelde

4-0 maç umut bulut pandev şov sneijder de tıklar bi tane

Tam Prandelli gibi bir kadro yapmışsın.Burak ve Selçuk ile yenemeyiz.

Yapacak birsey yok maalesef. 4 yabancimizin yeri zaten garanti, son hakkimi da Bruma'dan yana kullandim. Yabanci sinirsiz olsa 8 yabancimiz da ilk 11 oynardi.

Muslera
Veysel(Hamit) Hakan(Koray) Semih Tarık(Hakan)
Melo Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma
Umut

Koreografi ?

10423681_748689611834684_7599351810772164169_n.jpg

bu olacagini hepimiz biliyoruz...kasmaya gerek yok :D
PrandelliButSeverKanatSevmez#
Muslera
Tarik Semih Chedjou Hakan
Selcuk Melo Dzemaili
Sneijder
Burak Umut

Muslera
Veysel(Hamit) Hakan(Koray) Semih Tarık(Hakan)
Melo Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma
Umut

Galatasaray bu kadro yapısıyla her maç Bruma-Sneijder-Melo-Dzemaili'ye mecburdur.Muslera bile iyi bir yedeği olduğu için bazı maçlar yedek bekleyebilir Türkiye liginde

vurdugumuz gol olsun...burak oynuosa 2 sene onceki futbol tanrıları yanında olsun :D

Geri
Üst Alt