STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Giden her sevgilinin ardından
Hep biz olduk el sallayan
Haykırsak duyarlar mı sesimizi?
Hangi sevdadan galip çıktık ki?

Yürüyoruz sessiz ve kederli
Nevizade geceleri
İnletiyoruz hep çıkışında
İstiklal Caddesini…

Boşuna çekilmedi bunca çile
İçiyoruz gündüz gece
Haykırdık ama duymadı hiç kimse
Peşindeyiz heryerde…

Zaten aşklar hep yalan dolan
Sonu hep acı hüsran
Bize her sevdadan geriye kalan
Sadece Galatasaray

[video=youtube;oDh1PMi_X7o]https://www.youtube.com/watch?v=oDh1PMi_X7o[/video]

B0OvGWOCMAART4a.jpg

kazanacagiz :H ha güzel bir mac mi bekliyor bizi derseniz bence sıkıcı olacak son zamanlardaki gibi ama yinede kazaniriz diye düsünüyorum haydi bakalim

Ne manyak bir macti o ya. Bu kadar golün kactigi baska bir mac hatirlamiyorum son senelerde. Bu sikeciler de iki kere geldi atti. Bal degil de nedir bu allah askina ;(;(

Sırf Aydın ve Necati'nin 2'şer tane golü vardı o maçta.Böyle şanssız bir takım olamaz ya.

Son düzenleme:
Sende mi Italyan cikdin Serafettin`?

Sana göre ozamand 5-4-1 oynayalim. (3 DMC ++Sneijder+Forvet)

duyanda Bayern M. karsi oyniyoruz sanacak.

Yok benim kadro hazır. Muslera, Tarık, Chedjou, Semih, Balta, Melo, Hamit, Selçuk, Sneijder, Olcan, Pandev.

Her zaman dediğim gibi kontrollü oynamalıyız. Kontratağa izin vermemeliyiz. Fener kontratak sever. Birde duran top. Kaleye yakın yerlerde faulden kaçınmamız lazım.

Önce savunma diyorum. Sonra nasıl olsa gol atarız. İyi silahlarımız var.

Skor hiç önemli değil. O maçta son yılların en iyi derbi performansını sergilemiştik. Bugün o performansın yarısı kadar oynasak bile yeter bu herifleri yenmeye.

Golün ve kırmızı kartın bol olduğu bir maç diliyorum. Lakin gol de kırmızı kartlar da tek taraflı olsun. Goller bizden, kartlar onlardan. Hadi inşallah...

Son düzenleme:
Pandev ve Hamit mutlaka ilk 11'de başlamalı. Bu maçı ancak tecrübeli bir kadroyla çıkarsak kazanırız.

Madem dzemaili oynuyor Selçuk'un yerinede hamiti koyarım hiç öyle burakin gol atmasını beklemem olcan sneijder hamit ve dzemaili dörtlüsüne kaleyi gördüğünüzde vurun derim seken top olursada burak tamamlasin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt