STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Prandelli dogru kkadro cıkardı diyenler nerede? Ben kendilerini biliyorum da onlar bir burdayım desin

Kazan kaybet de bu kadar korkak futbol olmaz.

Bruma falan hikaye beyler. Bu iş o girsin bu çıksın meselesi de değil. O kadar herşeyimiz kötü ki hiçbir fener maçını kaybedrceğimiz bu kadar net olmamıştı.

Adamlar deli pres yapıyor biz kendi yari alanimizda basliyoruz prese

Fbyi hiç izlememiş bu hoca. Kanatları bomboş bırakmış onlara

Veysel müdahale bile olmayan bir pozisyonda faul veriyor ama gelgeglim Fenerlilerin her müdahalesi sert ve faul .
Ama Cüno bizim adamın başına geliyor, baktı nefes alıyor. Yani hala yaşıyor. " Devam devam ölmemiş ki bu" deyip oyunu devam ettiriyor.

prandellinin gideceğini bilsem feneve yenilmeye razıyım ama şu maçta 5 yesek bile bu hoca gitmezzz...

kendi evinde kontra atak oynayan korkak bir takım

ama dedigim gibi, gecen sezon Mancini ile kontrollü oynuyorduk, fener bi kere bile sut atamadi dogru dürüz, bizim insanlarimiz begenmedim, cünkü 3 puan degil, üc puan olunca en az da 5 gol atmaliyiz diye bi aptal kural var. simdi kaleye bile gidemiyoruz =)

Yahu ne zaman anlayacaksın be adam? Kaç kez denedin bu taktiği hangisinde aklı başında hücum ettik hangisinde? Çıkamıyoruz ya çıkamıyoruz ne zaman göreceksin hoca?

Geri
Üst Alt