STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

kontratak futbol oynuyoruz genel olarak, ama bu konuda en etkili olacak isim kadroda bile yok nerde bu bruma bunun aciklamasini yapabilecek biri varmi?

Ersunun Fenerine karsi Mancini döneminde bile üstün oynadik. Prandelli isi bilmiyor

Takimin böyle oynamasi cok normal. Kadro seçimi felaket kötü. Dzemaili ne mantikla bu takımda oynar, Bruma gibi bir oyuncun neden kadroda olmaz. Veysel çok kötü. Sol bek Balta sag bek Tarik yapsa daha iyi. Hamit su takimda banko oynar.

★★★》☆

Yemin ediyorum anadolu deplasmanda sikeciler daha cok zorlanıyor

Dzemaili-Hamit, Burak-Pandev değişiklikleri olmalı.Sneijder ortaya Hamit sola geçmeli.

sen oynarsın hakem oynatmaz anlarımda biz bok dan beter oynuyoruz bi adam var kenardan seyrediyor adı td bi boka yaramıyor kendi evimizdemiyiz deplasmandamıyız belli değil kimse yok hakem yokk bilmem ne demesin biz ne bok oynuyoruzki hakeme bahane bulucaz

Hamit ve umut girsin burak ve leş cemali çıksın belki kaleye bir şut çekeriz

Arena'da oynadığımız en kötü derbi

Hatta deplasmanda bile bu kadar ezilmedik son bir kaç yıldır.

Bu hocayla da olmayacak bunu bugün kesinlikle anladim.

Şu Prandelli hoca ise benim diyecek birşeyim yok :red:

Yalnız Türkiye'de siyasi destekli federasyon ile birlikte futbol ölmüş arkadaş onu anladım

Derbi oldugunu bile bugün öğrendim :D

Tayyip'in getirdiği Demirören, yabancı sınırlaması, fenerbahçenin şike olayına göz yumulması, pasolig, bomboş tribünler, kalitesiz yerli futbolcular, milli takımın çökmesi vs vs..

2nci yarı taktiksel farklılık bekleyen yanılır.

Ha ne olur, 70 'lere dek gol olmazsa, Fener biraz daha frene basar biz biraz daha top tutarız. 0-0 'a bağlarız.

Utanarak söylüyorum ki bugüne göre başarı olur.

Geri
Üst Alt