STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Hamit ve Pandev'i acilen oyuna almasi lazim..

kanatli sisteme falan gecmez bu adam. olcan'i cikartir umut'u alir, 4-3-1-2 oynatir

cemali oyunda hiç yok

sol tarafta wes harcanıyor, kaleye çok uzak

olcan iyi ched süper

Süper kupanın benzeri.Senin futbol bilgine Prandelli.Sol taraf otaban.

Gol yemeyi bekleyen, orta sahayı geçmeyen aciz bir takım. Defolup gideceksin Prandelli. Kazanırsak sana rağmen olacak.

Kötü olduğumuzu biliyordum ama derbi havasıyla biraz kıpırdanırız diye düşünüyordum....Malesef 0 elde var 0.

FB tıkır tıkır oynuyor biz sadece izliyoruz. Gol yemediysek şansımıza.

Tarık, Veysel, Olcan çok kötü transferler. Asla büyük takım oyuncusu değiller. Drogba, Eboue gibi dünya yıldızlarından sonra anadolu topçularıyla işimiz çok zor.

Takımın en iyisi chedju, elinde olsa onu çıkartır hocamız

Son 10 sene bu kadar kötü galatasary görmemiştim.kadıköydeki maçlarda bile böyle aciz değildi.hepsi gerizekalı sürüsü.selçuk olcan veysel dipdibe 3ü yanyana duruyor 5 m'2lik yerde dünyada biri izlese bu maçı yarım saat kıçıyla gülerdi onların acizliğine.

Takimda top tutan oyuncu yok bu isi Hamit iyi yapiyor oyuna almali.

Kendi sahamizd cok kötü bir oyun sergiliyoruz rezillik resmen.

★★★》☆

hamit cemalinin yerine oyuna girmeli

olcan sola geçip hamit sağdan yüklenmeli

Bu hocayla da olmayacak bunu bugün kesinlikle anladim.

Malesef bende, büyük umutlar ile karsiladim, ama olmuyor. 5 Hafta oldu, hala Türk futbolunu anlamadi, Mancini nin sansizligi tok ve tam yanlis TD gidisin arkasinda gelmesi, Terim degil de, simdi Prandelli gitseydi ve Mancini gelseydi, herkes destek olmustu, takim bir olmustu, ve sampionduk kesin.

Tam anlamiyla berbat bir takimiz. Karsimizdaki takim cok boktan biz ise onlardan daha berbatiz.

prandelli senin hocaliginada senin taktiginede ulan bu nasil dizilis bu nasil oyuncu tercihleri

muslera
tarik ched semih balta
melo selcuk
hamit sneijder olcan
pandev

zormu bunu cikarmaya

Geri
Üst Alt