STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Abi hem koşan, hem oyun kuran, hem gol atan, hem de hırslı bir 10 numaramız var. Tüm ezberleri yıkan bir oyuncu!

Ulan mac aslinda olumsuz gecti ama Wes birden iki tene cakinca acayip mutlu oldum lan
Yazarken ellerim titriyo
Bu gece uyumam lan

selçuk veysel burak 18 e giremez

olcan iyi yedek olur

2011 den sonra en yeteneksiz takım saydıklarımın hiç bir özelliği yok şut pas taktik

Ciddi ciddi şampiyon olabiliriz bu sezon, başımıza normal bir hoca lazım sadece. Rakiplerde iş yok.

Ulan Cüneyt şerefsiz köpeği... Heriflere gene yaptın kıyağını averajı ekledin. Yemin ederim galibiyete bile sevinemedim Allahın belası herif. İddaa da handikap 1 oynasam bu kadar sinirlenemezdim.

Bu takımda bir sure

Burak out Umut in
Selçuk out Hamit in

Bunlar olmali.

★★★》☆

Kimse kendini kandırmasın boş yere, bize her maçta bir Bruno Alves lazım olacak bu sene.

Biri şu Prandelliyi atsın şurdan vallaha billaha atsın şu tekmeyi. Sen yat kalk Sneijdere dua et.

Onun haricinde yediğimiz gole ne diyebilirim ki. Klasik Türk Futbolu işte. Bu yüzden en kötüsün Cüneyt !

emre çolak ve bruma bu takımda oynar.her sey duzelır.cemaılı yerıne de hamıt rahatca oynar.

önce alves ayisina tsk ediyorum sonrada sneijdere yoksa bu mac neolurdu bilmiyorum

Skor kimseyi kandırmasın Emre sakatlanmasa Bruno Alves kırmızı görmese şikeciler buradan galibiyetle ayrılabilirdi. Oyunun tek hakimi onlardı. Dortmund'a karşı böyle oynarsak darmadağın oluruz.

B0P4a9IIgAAdjad.jpg

Geri
Üst Alt