STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Enteresan kadrolar yapılmış. Bu teknik direktör takımın başında oldukça burağı banko yazın ilk onbire.

Prandelli gitsin diye kaybedelim istiyorum , kaybetsek bir daha düzelemeyiz diye yenmemizi istiyorum öyle paranoyak oldum..

Yeni başkan bu maça yerli bi hocayla çıkmalı ama 24 saat içinde nasıl bulur bilemem..

prandelli haftasonuna kadar kovulmalı.olcan ve brumada ilk 11 başlamalı.işte o kadar.

Seçimden önce kovulmaz. Cumartesi yeni başkan seçilir, Pazar günü Başakşehir karşısında da puan kaybederiz, haftaiçi Prandelli ile yollar ayrılır.

_________Muslera
Tarık Semih Chedjou Telles
_____Hamit Melo Selçuk
_________Sneijder
_______Burak _Umut

Prandelliyi kovun.TD getirmeden bakalım başımızın çaresine.

dortmund maçı skorundan değil de prandellinin hala takımın başında olmasından ötürü uyuyamıyorum..olaya bak.:38573:

Bir puan kaybıda burada yaşanır.Bu adam başımızda oldugu sürece her maç yenilme olasılığımız var.

Olcan'ı oynatacak sanırım. Sneijder de var. İyi kötü Melo ve Muslera da var. Alırız bir şekilde.

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Hamit Melo Selçuk Olcan
Sneijder
Burak

Şöyle çıkar SİNYOR!

Prandelli denilen herif için çok önemliymiş ya muhteşem ligimiz,bakalım başakşehirden kaç fark yedirecek takıma.

Bu kardeşim 11. gerisi yalan. Türkiye liginde çift forvet oynayacaksın.

Allah aşkına şu takımla çık bir kere de:

Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Hakan
Olcan-Hamit-Melo-Bruma
Sneijder
Whoever it is

....................Muslera............

..Tarık.....Semih.....Chedjou......Hakan(Telles).......

..Hamit.....Emre......Melo...........Olcan.......

...............Sneijder....Umut.............

normal şekilde kazanamayız. mutlaka sneijder jeneriklik goller atmalı yada rakip takım 10 kişi kalmalı

Başakşehir Ligin en az gol yiyin takımı,bizimde gol atmayı bırak gol pozisyonuna bile girmeyi beceremediğimiz düşünülürse çok gıcık bir maç olacak.

Bakalim Prandelli nasil bir sacma sistem de oynatcak. Bakalim bazi ruhsuzlari atesleye bilecek mi?

Prandelli aşağıdaki kadro ile çıkar muhtemelen. Rezil, pozisyonsuz bir maç izleriz yarı uyuklayarak. Şansımız yaver gider ve olağan üstü şeyler olursa ite kaka kazanırız. Aksi durumda puan kaybı kesin gibi. Umarım yanılırım.

---------------------- Muslera --------------------
Veysel ----- Chedjou ------ Semih ------- Tarık
------- Selçuk ------- Melo -------- Dzemaili ---
------- Olcan -------- Burak ------- Sneijder ---

Geri
Üst Alt