STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Ben isyerinde hata yapsam agzima ....lar .. bu adamlar ruhsuz ruhsuz top oynuyor ama her hafta hali saha gibi banko kadroya aliniyor

Hoca moca anlamam umrumdada olmaz. Ama beklerimiz ve selcuk burak ikilisi kadro disi birakilmali gelen hoca ile, al veyseli vur tarika

Tamam lan Prandelli ye ana avrat giydirmeyin gitti herif. Yazık bu adam kotu niyetli degil kapasitesi bu kadar.

Uzuluyorumda herife anasını satayım

Prandelli'nin tabiki son maçı oldu ama bize asıl darbeyi vuranlar şaibeli futbolcularımız kulübü büyük zarar uğrattılar takımı satarak

Bu arada Hoca'nın gitmesi için hayırlı bir sonuç. Ama oyuncuların da hocanın gideceğine inandıkları için yayarak oynadıkları ve ahlaksızlık yaptıkları da açık.

Selçuğun ev adresini bilen varsa özelden yollasın haneye tecavüzden max 6 ay yatarım kafasını gözünü kırayım şu milyoner ibişin

malesef takımdaki bazı şerefsiz futbolcular prandelli hocayıda takımıda sabote ediyor o kansız şerefsiz 2-3 futbolcuyu çoğumuz biliyoruz zaten..

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Bu Tarık ve Veysel i almak için bu kadar yırtınacağımıza Sabri ve Emre can oynasaydı bu durumda olmazdık

Gerçekçi olmak gerekirse Prandelli'nin şu şartlar altında Galatasray'ın başında kalması giderek zorlaşıyor. Türk düşünce yapısı bunu gerektiriyor. Ancak asıl sıkıntı olan 100 yıldır futbol oynanan bir ülkede hala bu tip durumların reçetesinin teknik direktörün gönderilmesi olarak gösterilmesidir. Maçı izlemeyi kestim çünkü sahada futbol adına ne bizden ne de rakipten birşey var. Herşeyin hayırlısı Galatasaray adına olsun.

Ulan çıldıracam laptopu kıracam lan nasıl bir adammışsın prandelli rezil ettin lan bizi

4.yıldız diye yanlış anlamış herhalde, her maç 4 gol yiyene 4.yıldızı veriyorlar sanmış

Oyuncularımızın telefon görüşmeleri dinleniyor mudur merak ediyorum..

Ters birşeyler var

Geri
Üst Alt