STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

şu maçta burak sakatlansa,bruma ve olcan yardırsa ne iyi olur.

Benim kadrom....

---------------------Muslera-------------------

Veysel-------Şecu----------Balta--------Tarık

----------Furkan----Melo-----Emre------------

Olcan----------------Wes--------------------Bruma

Bence fena olmadı...4-6-0 oynayalım bence gayet de iyi oynarız...Olmadı Bruma yerinde Sneijder merkezde Pandev oynar...

HOCANIN ÇIKARACAĞI

----------------Muslera-----------------

Veysel------Melo-----Şecu----Tarık

-----Dzemaili---Leşçuk---Hamit---

---------------Sneijder--------------

--------------Olcan-----Rezil----------

bolat

camdal --- chedjou --- gunter ---- telles

melo --------- colak
sneijder

bruma ----- bulud ------- adin​

Prandelli kovulacaksa yenilelim.Dortmund maçından önce de demiştim Prandelli kovulması için kaç tane gol yememiz gerekiyosa o kadar yiyelim diye.Keşke 4'ten fazla atsaydı Dortmund.Prandelli'nin gitmesi için ne gerekiyosa onlar olsun.Bu adamın gittiği gün kurtuluşumuz olur.Zararın neresinden dönülürse kardır.Bu maçta kaybedip kovulursa kurtarırız paçayı.

Manciniyi beğenmiyordum ama beterin beteri varmış gerçekten,mancininin Galatasarayı kanatsız oynamak zorunda olmasına rağmen bu takımdan iyiydi.

prandelli gidecek,GS bu maçı kazansa da gidecek.

Adam maç içerisinde bile taktikten taviz vermiyor, saçma sapan oyuncu değişiklikleri yapıyor. Artık kendi taktiğini takıma dayatmak yerine, eldekilere göre taktik yapsa iyi olur.

Son düzenleme:
Fantezi aramaya gerek yok. Bu takımın kanatsız oynayamayacağını 10 yaşındaki çocuğa bile sorsanız söyler. Bu sistemde beklerimiz rakip oyunculara karşı sürekli ikiye tek kalıyor ve kanatlardan bolca pozisyonlar veriyoruz. Bunu bizler bile görebiliyorken Prandelli'nin özellikle Dortmund maçında taktiğe elini bile sürmemesi ve Yasin-Telles gibi anlam veremediğimiz bir değişiklik yapması onun ne kadar iyi (!) bir teknik direktör olduğunu gözler önüne seriyor. Önümüzde bir lig maçı var ve Prandelli hala 4-3-1-2 oynatmayı düşünüyorsa bir dakika bile beklenmeden bu adamın yollanması gerektiğini düşünüyorum.

Bu ay sonuna kadar gider bu , zaten beni kovun diye elinden geleni yapıyor adam

1134921_Galatasaray_SK.jpg

Su seçim hemen olsa ve Lucuscu gelsede son 3 sampiyonlar ligi maçlarimizda puanlar kazansak. Ne dengesiz bir teknik direktorumuz var be. Defolsun gitsin artik

Geri
Üst Alt