STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

yemin ederim bu macda rakib yok prandelli beni cok korkuduyor yine sacma sapan kadroyla cikicak

Muslera

Tarık - Semih - Chedjou - Hakan

Melo - Selçuk

Olcan - Sneijder - Bruma

Burak​

Hepimizin tedirgin olduğu maç mükemmel hocamizla galip geliriz.

bu maçı kazanmak zorundayız.haftaya bjk fenere geçirir.yeni teknik direktörle önümüz açılır,sonra trabzonla biz bjkye geçiririz.olur biter.

Bu adam gene aynı taktik ve dizilişle çıkacak, maç heyecanımızı bitirdi. Antrenman resimlerinde gördüm Dzemaili de vardı 11' de. Melo'yu da stoper oynatır. Olcan-Sneijder-Bruma üçlüsünü izleyemedik gitti.

Bu adam gene aynı taktik ve dizilişle çıkacak, maç heyecanımızı bitirdi. Antrenman resimlerinde gördüm Dzemaili de vardı 11' de. Melo'yu da stoper oynatır. Olcan-Sneijder-Bruma üçlüsünü izleyemedik gitti.

Tamam Dzemaili 11'deyse yine boktan bir kadro var Melo ve Selcuk'u kesmeyecegine göre.
Ah Prandelli ah ömrümüzü yiyorsun rezil herif

Bizim için çok kritik maç, dönüm noktası sayılır.
CL 'de alınan ağır mağlubiyet sonrası ligde kayıp vermemek lazım.
İçimden bir his yerli oyuncular maçı satacak,ciddiye almayacaklar,mücadele etmeyecekler diyor
Sebebi ise prandelliden kurtulmak ve yeni başkanın önüne hocayı atıp kendi VASIFSIZLIKLARINI bir süre daha saklamak.

Muslera
Tarık Melo Hakan Telles
Dzemaili Selçuk Hamit
Olcan Burak Sneijder

Kadro bu olur herhalde

herkesin hemfikir olduğu kadroyu hoca bir türlü anlayamadı buna üzülüyorum.İtalyan ama t.direktörlüğe cidden çok fransız

Maça Taffarel çıksın.Prandelli'ye 1 salise bile tahammülüm yok.

Geri
Üst Alt