STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

maci kaybetsek aslinda prandelliden kurtuluruz guaranteed

Prandelli'nin ilk 11i!

9981559123-19858.png

Yarsuvat'in ilk,Prandelli'nin son maci.

Prandelli kovulacaksa kaybetmeye bile razıyım.

Daha fazla rezil olmaktansa üç puandan olmak bin kat iyidir.

Taffarel çıkarsın takımı. Derhal kovulsun Prandelli

ligde simdiye kadar en az gol yiyen takima karsi oynuyoruz :S

Bir hoca yüzünden Galatasaray'ımın kaybetmesini isteyecek kadar düşmedim çok şükür.Kazanalım ama kazandığımız için gönderelim böylesi daha güzel olur.Prandelli, 2 aylık süreçte bizi 10 yıl yaşlandırmasına saysın.Adam bilmiyor aga bilmiyor.

Şimdiden dolu dolu küfür edin maç sırasında biraz daha rahat edebilirsiniz.

Bu arada Dortmund ve bizim takım olarak koşu mesafemiz ne kadar?

Çok sıkıntılı maç. Umarım futbolcular yeni yönetime ve özellikle Abdurrahim abileri için biraz daha karakter koyabilirler. Ama aksi durumda Başakşehirin oyun yapısı bize çok ters,yenilmemiz hatta farklı yenilmemiz dahi sürpriz olmaz

Sent from my iPad using Tapatalk

Abdurrahim bir prim patlatir maçtan önce, cocuklar da sevinir.

Meloyu defanstta oynatma gibi bir düşünceyi Arsenal maçinda gördü. Bu adamin en önemli özelligi hatasindan ders almamasi.

Bu maça değil belki ama önümüzdeki hafta ciddi değişim bekliyorum takımda. Hayırlısı olsun kaybedilmemesi gerekilen bir maç. Bir şekilde almamız lazım.

Mecbur kazanacaklar, kazanmak zorundalar. Hepsi istim üstünde çünkü.

Bu arada birisi Prandelli'yi kovma nöbeti falan açsa da, hep beraber sinerji oluştursak orada.

tactan yada duzmece penaltıdan bize gol attırmazlar.çıkıp kazanıcaz.hedefınız basaksehır macıydı oynayın görelim.

Hala daha bu adam bizim başımızda mı kusucam artık ya taffarel çıkarsın takımı ibreti alem için maçtan 1 saat önce kovsunlar bu korkağı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Tarık
Zan
Balta
Alex
Bruma
Melo
Sneıjder
Olcan
Burak
Umut