STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

kazanırsa 1 veya 2 farkla kazanalım bol gol atarsak prandelli dene mahlukat başımızda kalır hala

------------Muslera-------------
Tarık-----Koray---Zan------Balta
---------Melo----Furkan---------
Olcan-------Sneijder------Bruma
------------Pandev-------------
Defansta Chedjou veya Tellesin kullanılmasının takımın defansına güç veya sağlamlık kattığını düşünmüyorum,bu yüzden defansta yabancı kontenjanı harcanmamalı.(Dönünce Semih defansa dahil olmalı)Ortasahada Melonun yanında dinamik ve seri bir oyuncu lazım buda Furkan veya Emre Çolaktır.Ama daha çok ortasaha sertliğini sağlaması için bu isim Furkan olmalı,forvet arkasında takımı yönlendirecek Sneijder,Kanatlardada rakip takımı baskı altına alacak ve korkutacak iki oyuncu Bruma ve Olcan olmalı,Forvettede yeteneksiz ve formsuz yerli forvetler olcağına hazır olmasada teknik ve top kontrolü olan Pandev olmalı.

2 stoperde oynamazsa mağlubiyet kaçınılmaz olur.Sezon başından beri semih ched ikilisi oynuyor zan ve koray 1 dk oynamadı.Balta oynar desek yanında kim oynayacak tahminim melo balta yapar.Zan ve koray maç eksiğinden patlarlar.Böyle kritik maç öncesi 2 stoperin sakatlanması olayıda sadece bizde olur zaten.Çok zor bir maç bizi bekliyor.

muslera

veysel melo balta tarık

selçuk dzemaili

olcan sneijder bruma

burak

Heyecan doruklarda. Olcan'i bu mac icin saklamisti. Burak ve Prandelli de demisti zaten bizim asil hedefimiz bu mac oldugunu​. Herkesin motivasyon'u üst düzeydedir kesin. Umarim kazaniriz.

Garanti puan kaybı. Söylüyorum şimdiden. Zaten kaybedelim de zaten bu maçı. Prandelli'nin kredisinde ufacık bir yükselme bile olmasın da bir an evvel kurtulalım.

Ben kendimi zaten hazırladım puan kaybına başımızda korkak var.
Bu adamın deplasmanda aldığı galibiyetlerden 2 sini Mancini alsaydı geçen sezon şampiyonduk ve Mancini başımızda da kalırdı bütcemizi zorladık.

muslera
veysel koray melo tarık
selçuk dzemaili
bruma sneijder olcan
umut

şöyle bi kadro ile çıksa...şu korayı bi oynat be hoca görelim iyi mi kötü mü...

Muslera

Veysel Melo H.Balta Tarık

Yekta Selçuk Cemali

Sneijder

Olcan Burak​

Böyle çıkacak.

Sezonun en önemli maçı.Başakşehir maçı adeta bir derbi,bir el klasiko.

Prandellinin en onemli maci. Yenilirsek veya beraberlikte %100 gider, duzgun kadro cikarip yenersek kalma ihtimali var gibi hic istemesemde

Prandellinin en onemli maci. Yenilirsek veya beraberlikte %100 gider, duzgun kadro cikarip yenersek kalma ihtimali var gibi hic istemesemde

O kadro madro çıkaramaz. Ha olur da muazzam bir kadro çıkarırsa, o zaman diğer maçlarda her şeyi kasten yapmış demektir.

Sakın Bruma ve Olcanı oynatma. Meloyu son adam ve Sneijderi ön libero oynat. Yapabilirsin sen bunu hoca..

Geri
Üst Alt