STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Naci Küçük daha kadroları veremedi mi. Bugün veremezse bilin ki yönetimden bi çatlak vardı

MAci nerden izleyebilirim ? LigTv'im kac gündür olmuyor, maci digiturk playden satin alabilirmiyim sizce??

Koray'ı beklemeyin.Bu herif Melo-Balta yapar tandemi.

Beyler biz hic bir zaman dogru duzgun puan farki acamadik fenere o yuzden bunu yenilir yine aramizdaki puan farkini yok ederiz .. klasik GS ruhu

bu maç çok zor geçecek berabere bitebilir.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Olması gereken: Muslera-Tarık-Koray-Hakan-Telles-Melo-Emre-Sneijder-Bruma-Olcan-Umut

Bol bol pres yapan rakibi boğan bir takım.

Pres yaptirmiyor. 50 orta saha ile oynayip pas filan da yapmiyoruz. Sadece rakibi izliyoruz. Prandelli rakiplerimiz kendi kendilerine hata yaparlarsa ileri giderim felsefesini güttügü için bu dedigin zor.

Basaksehir'den korkacak duruma geldikmi arkadas.
Durum vahim, hastayi kaybediyoruz.

Albayrak ismini duyan bazı futbolcular heyecanlanmış durumda, takımda morallerin yüksek olduğunu düşünüyorum,

başakşehire en az 3 atarız diyorum, çok rahat bi galibiyet bekliyorum..

Pres yaptirmiyor. 50 orta saha ile oynayip pas filan da yapmiyoruz. Sadece rakibi izliyoruz. Prandelli rakiplerimiz kendi kendilerine hata yaparlarsa ileri giderim felsefesini güttügü için bu dedigin zor.

Valla karsi takim oynuyor biz izliyoruz. :/ rezalet futbol anlayisi.

Prandelliyi bir de ofansif futbol oynatıyor diyorlardı.Ben korkak futboldan başka birşey görmedim.Pozisyon bulamıyoruz maçlarda.

Son dakika.
Bruma maçın 18 kişilik kafilesine alınmadı.

Acaba giderken Bruma'yı da götüreyim diye mi düşünüyor? Takıntısı var çok açık net belli.

Köstebek bizim kadroyu çabuk sızdırsa da ona göre hazırlasam kendimi.

anasını satayım millet rakipten korkar, biz kendi hocamızdan korkuyoruz, böyle bişey var mı ya, sebep olanların Allah müstehakını versin. Defansın nasıl kurulduğundan ziyade ileri 4'lü de sorun var, Mancini+Prandelli adeta yemin etmişler bir türlü kanatlı futbol oynatmıyorlar, bu kadronun en önemli sorunu bu. 2 sezondur 3 ön libero selçuk-melo-ceyhun/cemali, önlerinde asla kanat özelliği olmayan herhangi 2 kişi, önlerinde tek forvet. Sonrada düşünüyordur sinyor mancini-prandelli neden gol atamıyoruz diye. Koskoca kulüpte bir Allahın kulu demez mi "be hoca kanatsız takım mı olur" diye.
ac60c3bfa2-19963.png
[/URL][/IMG]

Yine kanatlardan birine Olcanı koyup Öbür Kanada Wesleyi koyacak bizi ayar edecek. ve biz maçı bir aksilik olmazsa kaybedecegiz.

Geri
Üst Alt