STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Nefret bile etmiyorum Prandelli'den düşünün yani nefret bile etmiyorum.

Mancini kör topal sezonda ikinci yaptı sezon başı Cl de başarı istedi bize uymadı..Fakir ama gururlu Prandelliyle devam edip ekonomi yaptık akıllıyız biz

Yazık ya, şu taraftarı ağlayacak duruma getirdiniz. Galatasaray bu değil, bu forma sahadaki yüzsüz onursuz yetenek fakirlerine yakışmıyor. Galatasaray'ın teknik direktörü bu zeka yoksunu adam olmamalı. Yazıklar olsun hepinize. Şu takım Sneijder ve bir kaç oyuncu dışında tamamen değişmeli. Sözleşmeleri feshedilmeli derhal. Ne kadar ağır olursa olsun şartları

Abdullah Avcı resmen ders verdi.

Saçma sapan isimler bırakılıp direkt 2.5 yıllık kontrat teklif edilmeli.

B05RCkrCQAAA7Wn.jpg

B05RCpDCIAAJShG.jpg

Bu maçtan sonrada bu herif kovulmassa yeni gelen yönetimde defolsun gitsin.Hocasız cıksak sahaya bundan çok daha iyi durumda olurduk.

Bizi Lucescu bile kurtaramaz söyliyim

Dediğim gibi parayla satın alınan futbolcular var içeride ellerinde kapı gibi sözleşmeleri var, bu durumların en büyük sorumlusu Demirören bence..

Düşünün ordunuzun içinde hain varken nasıl galip gelebilirsiniz düşmana karşı

4. Yildiz olayini bizim karaktersiz deli tamamen yanlis anlamis. Gen gecen 4 luyo

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

- Yanlis Oyuncu tercihleri
- halen belli bi oyun sistemi ve dizilis yok
- Oyunculari üstündeki motivasyon etkisi SIFIR
- Galatasaryin büyüklügünü benisememis bi T.D.
- Skoru fln bi kenara birakalim... OYUN olarak cok muazzam kötüyüz

==> PRANDELLI ISTIFA!!!

new_13529_600_b.jpg

not: Yönetimin ve önceki T.D. kötü Kadro Yapilamasinlarini da unutmadik sanmayin!

Bazı arkadaşlar dortmund maçı sonrası; hedefimiz lig, hedefimiz başakşehir maçı derken, 4-0 lık mağlubiyeti kastediyorlarmış demek ki..

Bu sene gitti gibi artık :red: Hatta 2010-11 sezonundaki gibi azap senesi olmaya doğru hızla ilerliyor ;( Maçı izlemiyorum özetini dahi izlemeyeceğim. Bu başımızdaki sözde hoca prandelli ve sahadaki kankişler denilen(burak, selçuk) sözde futbolcu müsvetteleri bu takımdan gitmediği sürece ben bu sene bir daha Galatasaray maçı izlemem. Zaten bu sene maç falan izlemem diyordum ama CL'nin hatrına avrupa maçlarını izliyordum. Daha CL maçına da bakmam zaten. İki maçta 8 yedik bana yetti abi ben doydum. Bu takımın bu senesini kurtarabilecek 2 tane adam var. Biri Fatih Terim ki kesinlikle bir daha GS kapısından içeri girmesini istemiyorum. Diğeri ise Lucescu ki zaten gelmez ne işi var Türkiye Süper Şike Ligi'nde...

Yani kısaca Allah bu sene Galatasaray taraftarına dayanma gücü versin... Çok zor olacak çok... :red:

Bu adam giderse sorunlarımızın %50'si çözülür... En azından adam gibi kadro çıkaran oyuncuları doğru yerde oynatan hoca gelir la..

Geri
Üst Alt