STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

küfür yazmayi çok isterim simdi ama yapamiyorum nedense.

GSC Modlarin yasakladigi tüm küfürler sana gelsin Prandelli

Derhal istifa et birazcik serefin varsa.

Prandelli'yi PKK'nın başına geçir, 2 senede terör bitmezse şerefsizim.
bu iyiymiş

Olympiakos Panathinaikos macına baktım biraz. Olympiakos bizden cok daha iyi takım

Türkiye'de siyaset, medya ve ticaret dünyası içiçe..

Arkada ne tür pisliklerin döndüğünü 3 yıl önce gördük. Bu ülkede siyasi iradeye rağmen kulüp yönetilmiyor maalesef. Bu sezon bunun en güzel kanıtı oldu maalesef.

sorun sadece hoca değil,biz burada eleştirirken üzerimize geldi kuş falan diye. canları sağolsun yapacak birşey yok.
hemen bu gece prandelli kovulmalı,selçuk ve buraka ağır para cezası verilip kadro dışı kalmalı zaten sahada eserleri yok.
gerekirse sneijderi de oynatmamak pahasına 4-4-2ye dönülmeli artık. baskı ve pres olmadan olmuyor.
hoca adayım kesinlikle ersun yanal,tam yetkiyle getirilmeli

Şerefsizler, ruhsuzlar, u len küfür ede ede küfür rekorunu kırdım resmen.
Kuruluş tarihimiz bide üstelik. Prandellide hemen kovulmalı. Futbolcularında hepsi hemen hemen kovmak lazım ya ama yapamıyorsun işde.
Enginler, sabriler isyan eden adamlar bari girse takıma. Ayıp be
Gelen giden dörtlüyor arkadaş bizi. 4 yıldızlı sezonda bunlar yanlış anladı herhalde

prandellinin cok kotu td oldugu gercegi 1,5 metre yakinina pas atamayan mac 3-0 iken yuzunde en ufak uzuntu hirs belirtisi olmayan takimi satan bazi serefsiz futbolcularin ustunu ortmemeli

Abdullah Avci bence su anda taktik bilgisi en yüksek olan Türk Hoca.

telegolde ayasil reportaji varmis.

oh be rahatladim filan demis baskanligi biraktigi icin. bu botoks suratli serefsize dagva acilmasi lazim.

Prandelli savunduğum zannedilmesin kesinlikle gitmeli ama gelen hocanın elinde sihirli deynek olması lazım takım bitmiş.

sen neden bahsediyosrsun sanki elektrigi ilk bulan adam gibi onemli birsey yazmissin,adamlar a.madridi juventusu yeniyor cl izle biraz

İzlememistim bu sene. İzledim gordum bizden cok daha iyi takım. Butcesi bizden yuksek bir takım degil ayrıca. O garibime gitti.

Geri
Üst Alt