STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

fark yemeyiz belkide yeneriz bile ama yensek ne olacakki? yani bugün yerlilerin ölümüne oynayacağına eminim yetenekleri yetersizde olsa bu mücadele bize maçı kazandırabilir. ama ne farkederki? tüm suç melo ve sneijderde bakın onlar olmadan biz daha iyi mücadele ediyoruz demek isteyecekler. sneijder ve meloya biz sizsiz daha iyiyiz burdan gidin demek isteyecekler. bu yaptıkları ahlaka sığmaz ama bunlar böyle işte. fb de bjkde böyle şeyler olmuyorda burda neden oluyor diye düşünmek gerekir.

Bunu söylemek istemezdim ama umarım bu akşam son iki maçtan daha da rezil bir skor alırız.

Şaka mı bu sabri 11 de mi?

Sinan
Sabri Koray Semih Tarık
Hamit Selçuk Yekta
Olcan Burak Emre

Yedekler: Eray Hakan Gökhan Veysel Furkan Yasin Umut

Şu kadroyu çıkarmak çok mu zor

bu maçı kazanırsak geleceğimizi kaybederiz, vur paşa vur 4 yetmez 8 tane at

bruma nerde allahin psikopati nerde BRUMMA

Sinan
Sabri Koray Semih Tarık
Hamit Selçuk Yekta
Olcan Burak Emre

Yedekler: Eray Hakan Gökhan Veysel Furkan Yasin Umut

Şu kadroyu çıkarmak çok mu zor

AMK gazetesine mesaj yoluyla yolla bu kadroyu. Haftaya yayınlarlar Prandellide çıkarır bu kadroyu. Ama Olcan yerine Yasin iyi gider

Ya biri üzerime toprak atsın, bu nasıl kadro? Şaka mı lan bu adam?

Haftada bir mac zevkimiz vardi onunda icine sctılar

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnşallah yeniliriz. Fark yeriz de bu Türk tayfası amacına ulaşamaz.

AMK gazetesine mesaj yoluyla yolla bu kadroyu. Haftaya yayınlarlar Prandellide çıkarır bu kadroyu. Ama Olcan yerine Yasin iyi gider

Yasin'i Sabri'nin yedeği olarak düşündüm.

Veysel'i de krala bir şey olursa diye santrfor için saklayabiliriz böylece.

Kimse bana Galatasaraylılık taslamasın. Tek dileğim bu gece kaybetmemiz ve bu beladan kurtulmamız

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

İlk defa kaybetmemizi istiyorum. Bu hale getirdiniz beni. Sonra Selim neden arabesk dinliyorsun diye soruyor ailem,arkadaşlarım. Dinlemeyeyimde ne yapayım.

Geri
Üst Alt