- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
kasımpaşaya handikaplı oynadıydımidaacilara gecmis olsun ciddiden. hava atiyordular burda paralar gelsin diye ... Galatasaray kazandirmaz sizin gibi Galatasaraylilara para mara
Diger maclar tutar gibi ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kasımpaşaya handikaplı oynadıydımidaacilara gecmis olsun ciddiden. hava atiyordular burda paralar gelsin diye ... Galatasaray kazandirmaz sizin gibi Galatasaraylilara para mara
Diger maclar tutar gibi ama
442
|Muslera|
Sabri Semih Chedjou Tarik
Bruma Melo Sneijder Emre
Umut Pandev/Brk
Bu da benim Dortmund kadrom
![]()
Hak vermemek elde değil de Burak gerçekten çok gıcık etti artık.. Şu Pandev bi denensin artıkBu takımın Sistemi 4-4-2 dir ! Daha ne 4-2-3-1 kadroları yazıyonuz ya. Buradaki taraftar gerçekten futboldan anlamıyor veya kör. Umut girip takım 4-4-2ye dönünce Hem Selçuk hem Burak takır takır oynadılar. Biraz gözünüz açık olsun.
Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Telles
Hamit-Selçuk-Melo-Sneijder
Burak-Umut
Maceraya gerek yok. 4-4-2 Galatasarayın kanında vardır.
Hakem tüm Galatasaraylı oyunculardan fazla koşmuş yahu.
Her zor şampiyonlukta bu adam floryadaydı hatırladığım kadarıyla.O abilerin sevgilisi olan çiğ köfteci abdürrahim gibilerini kulüpten temizliceksin önce. Biz ise başkan yapıyoruz. Bizden bir cacık olmaz bir müddet.
sizi bilmem ama ben staddan izlediğim kadarıyla bugün en çok burak ve umutu beğendim . burak ilk kez forvet gibi oynadı. top indirdi duvar oldu arkadaslarını oynattı . takım olarak birşey gözüme çarptı ve ben bunu 10. dakikada gördüğüm halde kenardaki hoca bozuntusu bunu göremedi . takım hava toplarına "rakibi bozmak için " bile çıkmıyor . eğer sen hava topuna çıkmassan rakip stoper topu göğüsüne alır araya salar ve golü yersin . donk bugün 4-5 kez topu göğsüne aldı ve bizimkiler izledi .