STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Hala kadroya tarık yazanlar maç özetlerini bile izlemiyor sanırım

Bu maçta da (yüksek) yenilirsek kovulur muhtemelen.

I am the one who knocks!

Drogba,Sneijder,Riera,Eboue den Pandev,Dzemaili,Telles,Veysele dönmüşüz maç kazanmayı bekliyoruz :( söyleyeceklerim bu kadar

Madem kadro diziyoruz.

Öncelikle Melo sakatlığı dolayısıyla bu maçta oynayamayacak. Dolayısıyla ismini ıskartaya çıkaralım.

Burak
Bruma - Sneijder - Olcan
Hamit - Emre
Telles - Hakan - Chedjou - Semih
Nando​

Geçen sezon Mancini sağ bekte Semih Kaya'ya yer vermeyi denemişti. Oldukça da iyi oynamıştı o bölgede Semih. Bence en ideal defans dizilişimiz mevcut form durumları gözetildiğinde bu şekilde.

Orta sahaya gelince Melo'nun yokluğunda Hamit'i düşündüm ön liberoda. Bana göre Türk Milli Takımı dahil, oynadığı her takımda en iyi olduğu bölge de burası. Çünkü duracağı yeri ve rakip atakları sonlandırmayı çok iyi biliyor Hamit. Ve tabi ki Selçuk İnan'a yeter diyorum. Her maç en çok koşan 2 Galatasaray futbolcusunda biri olması umrumda değil. Adamını takip etmiyorsa, top ayağındayken sorumluluk almıyorsa her sezon kazandığı 3,5 milyon EU'yu hakedecek bir futbolcu olana kadar kulübede otursun. Olcan oturuyorsa, Bruma oturuyorsa, Pandev oturuyorsa Selçuk da oturur. Bu işler eğer isimle oluyorsa Pandev 11'e yazılacak ilk isimlerden biri olurdu. Yok eğer oynadığı futbola bakacaksak o zaman Pandev nasıl çoğu maç tribüne gidiyorsa Selçuk da gider. Ve Emre Çolak'a gelelim. Bu adam formayı istediğini o kadar çok gösterdi ki... Var mı profesyonel futbolcularımızdan A2 takımına tenezzül eden bir başkası. Üstelik Emre top tutan, yaratıcı olabilen ve sol açık oynadığı dönemlerden de hatırlıyoruz sürekli adam kovalayan bir futbolcu. Selçuk'tan çok daha iyisini vereceğine eminim. Ben Selçuk İnan'la yenilmektense Emre Çolak'la yenilmeyi tercih ederim şu sıralar. Ancak bu kadronun iyi top oynayacağına inancım tam. Hatta Burak Yılmaz yerine Umut Bulut yazılması da mümkün.

Felipe Melo oynayacak durumda olursa o zaman yazdığım 11'de değişen çok şey olur. Onu da artık inşallah önümüzdeki maça saklıyorum.

Sinan Bolat

Veysel - Balta - Sabri

Tarik - Cemaili - Selçuk - Yekta - Pandev

Burak - Umut

Çiksak ne olur acaba? :)

Sinan Bolat

Veysel - Balta - Sabri

Tarik - Cemaili - Selçuk - Yekta - Pandev

Burak - Umut

Çiksak ne olur acaba? :)

o değil de , Prandelli bir gün böyle çıkabilir :
Muslera
Tarık---------------------------- Chedjou--------------------------- Hakan
Dzemaili-Yekta-Hamit-Melo-Selçuk-Veysel
Burak

Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Sabri
Hamit-Emre
Olcan-Sneijder-Bruma
Umut

Ne kaybedersin hoca bu kadroyu oynatsan.

Muslera
Sabri Chedjou Semih Tarık/Telles
Melo Furkan
Hamit. Emre Ç.
Sneijder
Pandev/Umut

Yedekler:Selçuk,Bruma,Dzemaili,Burak,Bolat,

Yine ayni kadro ile cikarsa maca gidip kafasina sandalye firlatmak lazim..

taraftar gerekeni yapar umarım

Foruma girdim moral gene sıfırlandı Burak'lı 11 ler görünce.Aklımdayken şu lik tv yi hemen iptal edeyim..

Muslera

Tarik - Semih - Balta - Telles

Hamit - Cemal

Emre Çolak - Sneijder - Bruma

Umut Bulut

şahane olur.

________Muslera
Veysel Koray Semih Hakan
__Selcuk Xhemo Hamit
_______Sneijder
_____Burak Pandev

Dokunmayın Keyfime

Muslera
Tarik semih koray telles
Olcan hamit melo emre
Sneijder
Umut

baska baska kadrolar kurub kendinizi yormayin arkadaslar prandellinin 11 su sekilde olacak

muslera
veysel koray balta tarik

yekta dzemalili selcuk
olcan burak sneijder

Geri
Üst Alt